Käyttäjät unohtuivat, kun penkkejä ja opasteita asennettiin?

Kiitokset Piikille taas kerran osuvasta mielipidekirjoituksesta. Oliskohan jonkun tavallisen tallaajan pitänyt koeistua Telkäntaipaleen penkit ennen hankintaa.
Olisi pitänyt testata myös uudet opastehäkkyrät, minkälainen koulutus vaaditaan, että ne ymmärtää? Nykyään tiloja ja kulkureittejä suunnitellaan esteettömiksi, mutta em. opasteet ovat kaiken huippu, keskelle jalkakäytävää tilaa vievä ”luomus”. Mitähän tuumaa lumenauraajat!
Nimim. kylän kävelijä

Yksi kommentti

  1. mikaari

    Opastetauluista, pylväistä, mitä ovatkaan, puuttuu vielä punainen olet tässä pallo. Kartan sivussa kuitenkin on pallon kuva ja olet tässä teksti. Pallo(t) on nyt hukassa, sanonnan mukaan. (ja kenties myös kartan lukija) Myös muovikalvo on jäänyt paikalleen aika rumasti ainakin Aleksin edessä olevaan opastauluun. Poistetaan myöhemmin ja lisätään pallo ?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?