MAINOS
Sortter

Hae lainaa ja toteuta arjen hankinnat – voit säästää  jopa 1 822 euroa lainakustannuksissasi

Korot ovat kääntyneet kesän 2024 kynnyksellä laskuun, mutta koronavuodet ja jatkuva epävarma maailmantilanne ovat myös ohjanneet kuluttajia kiinnittämään aiempaakin tarkemmin huomiota korkoihin. 

Nollakorkojen aika on jo historiaa, ja siksi lainaa hakevan kannattaa kilpailuttaa lainat ainakin, jos tuntuvat säästöt kiinnostavat. Sortterin ilmainen lainavertailupalvelu kilpailuttaa pankit puolestasi ja järjestää lainat edullisuusjärjestykseen. Tyypillisesti Sortterin asiakkaat saavuttavat jopa 1 822 euron säästöt luottokustannuksissa. Ilmoitettu säästö on asiakkaidemme saamien edullisimpien ja kalleimpien lainatarjousten kokonaiskustannusten keskimääräinen erotus.

Lainaa heti tilille jopa 60 000 euroa

Uutiset korkojen laskusuunnasta nostavat ihmisten luottamusta tulevaisuutta kohtaan, mikä voi innostaa kuluttamaan enemmän. Kesä on aikaa, jolloin autokuume tai remontti-innostus voivat yllättää ja usein ulkopuolistakin rahoitusta tarvitaan. Monesti tilanne on myös sellainen, että rahoitus tarvitaan heti, jotta tarpeelliset hankinnat eivät jää tekemättä.

Sortter on kotimainen lainavertailupalvelu ja tutkitusti Suomen luotettavin toimija lainojen kilpailuttamiseen. Saat yhdellä verkossa tehtävällä hakemuksella jopa kymmeniä lainatarjouksia, joista sinun on helppo valita vertailun edullisin vaihtoehto. Lainaa Sortterin avulla on mahdollista hakea jopa 60 000 euroa.

Verkossa haettavan lainan etu on nopeus ja se, että sitä voi hakea milloin ja mistä tahansa. Saat lainapäätöksen useimmiten heti hakemuksen lähettämisen jälkeen, jolloin myös ostopäätösten teko on vaivatonta.

Mietityttääkö rahoitus? Kilpailuta lainatarjoukset vaivattomasti

Kun oman talouden hallinta on kunnossa, haaveiden tai välttämättömien hankintojen toteuttaminenkin on helpompaa. Pikalainan mahdollisia käyttökohteita voivat olla esimerkiksi auton hankinta, sen korjaus tai muut arjen yllättävät kulut, kuten putkirikko tai äkillinen remonttitarve. 

Lainapäätös on Sortterin avulla nopea, ilmainen ja mutkaton. Avullamme voit tarkistaa helposti, millaisella lyhennyksellä ja laina-ajalla voisit saada luottoa. Täytä hakemus palvelussamme ja katso, millaisia lainatarjouksia voit saada. Voit myös rauhassa vertailla saamiasi tarjouksia, ja sinulla on aina mahdollisuus jättää laina myös kokonaan nostamatta. Palvelumme käyttö ei siis sido sinua mihinkään.

Sortter on osana tukemassa suomalaisten vastuullista talouden hallintaa. Anna siis meidän auttaa ja etsiä sinulle reilu rahoitusratkaisu vertailustamme.

MAINOS