Lempo-Volleyn kakkosjoukkue sarjaan nuorin voimin

Lempo-Volleyn 2-joukkue vietti kesän ulkona harjoitellen. Kuva: Antti Raunio

Hakkarin rautatiesillan pielessä olevilla portailla on kahdesti viikossa virrannut hiki, kun Lempo-Volleyn kakkosjoukkueen nuorisokaarti muutaman varttuneemman atleetin ryydittämänä on hakemassa kimmo-ominaisuuksia tulevan kauden lentopallon kakkossarjaa varten. Lempo-Volley/2 ottaa Lempäälän Jyryn sarjapaikan ja lähtee kauteen nälkäisellä ja nuorekkaalla sakilla.

– Nuorten veri vetää takaisin sisälle pelaamaan, hirveä palo ja hinku on! Kesällä on käynyt tosi hyvin porukkaa treenaamassa, parhaimmillaan 12, vähintään yhdeksän joka kerta. Hienoa että on asennetta ja intoa, kertoo joukkueen kuulumisia päävalmentaja Kari Nieminen, jonka aisaparina jatkaa Kimmo Katajamäki.

Lempo/2:sen rosterissa on yhdeksän pelaajaa plus kolme sellaista, joilla on ”yhteissopimus” myös ykkössarjaan. Muutama palanen vielä palapelistä puuttuu. Tämän hetken kakkossarjapelaajat ovat: Jonne Haavisto, Ossi Katajamäki, Saska Saren, Olli Uusitalo, Riku Nissilä, Niko Montonen, Kalle Nieminen, Aki Tuomivaara ja Eetu Saarinen. Ykkös- ja kakkossarjan välillä liikkuvat ainakin Saku Tuomivaara, Verneri Halttula ja Tommi Nieminen.

Yhteistyö ykkössarjajoukkueen kanssa on tiivistä, joukkueet solmivat seuran sisäisen farmisopimuksen, jonka nojalla pelaajat voivat notkeasati liikkua sarjaportaalta toiselle.

LUE LISÄÄ LEMPO-VOLLEYSTA:

Lempäälän lentopallo kokee historiallisen myllerryksen – Lempo-Volley yhdistää kaksi pitkäikäistä perinnetoimijaa

Lempo-Volleyn verkkoon ui iso kala

Lempo-Volleylle seitsemän pelaajasopimusta

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.