Tympiikö makaronilaatikko? – Lempäälän Myllyrannassa maistellaan lauantaina ruokia meiltä ja muualta

Lauantaina 10. elokuuta Lempäälän Myllyrannassa pääsee makumatkalle eri ruokakulttuureihin. Makuja meiltä ja muualta -tapahtumassa edustettuna on kotimaisen ruokakulttuurin lisäksi muun muassa irakilainen, sudanilainen, kongolainen, afghanistanilainen, thaimaalainen ja nepalilainen keittiö.

Maistelumaksu on 1 euron annosta kohti.

Tapahtuman tavoitteena on tuoda esille Lempäälässä ja lähialueilla asuvien ihmisten omia ruokakulttuureja ja innostaa ihmisiä tutustumaan niihin sekä katselemalla että maistelemalla. Samalla voi kysellä annosten valmistusvinkkejä.

Tapahtuman järjestää Työväen sivistysliitto TSL:n Lempäälän-Vesilahden opintojärjestö yhteistyökumppaneineen.

Tapahtuma avautuu yleisölle klo 11.00 ja päättyy klo 14.00.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?