Loiske korkkasi Hakkarin nurmen vahvasti, mutta hyytyi pahasti toisella puoliajalla TKT:n huippukärjen osuessa kolmesti

Loiske aloitti TKT:ta vastaan hyvin, mutta toisella puoliajalla vastustaja tempaisi neljä maalia. Kuva: Antti Raunio

Hakkarin uuden urheilukentän hienouksista saatiin mainio näyte jo ennen ensimmäistä varsinaista ottelua. Kun Loiskeen ja tamperelaisen TKT:n Kolmosdivarin peli oli alkamassa, taivas repesi. Tällä kertaa katsojien oli mukava odotella sateen taukoamista uudessa katetussa katsomossa.

Loiske aloitti paluunsa Hakkariin tehokkaasti, kun oranssipaidat sahasivat TKT:n puolustuksen kauniisti hajalle jo kymmenennellä minuutilla. Pessi Suonpää pääsi viimeistelemään millintarkasta keskityksestä 1–0. TKT pääsi avausjakson edetessä paremmin peliin mukaan, vaikka välillä Loiskeen korkeakin prässi tuotti vierailijalle päänvaivaa. Loiske-koutsi Janne Malmi joutui aika ajoin huutamaan omilleen sivurajalla, että tempo pysyisi tarvittavan kovana.

Tästä tilanteesta Loiskeen Pessi Suonpää viimeisteli 1-0-johtomaalin. Kuva: Antti Raunio

Sarjataulukon häntäpäässä majaileva TKT ryhdistäytyi toisella jaksolla, ja kolmesti maalannut Said Muse Mohammed kiritti vierasjoukkueen 4–1 voittoon. Loiske ei onnistunut pysäyttämään liukasta kärkimiestä, ja 15 minuutissa numero 9 oli osunut kolme kertaa.

Loiskeelta puuttui kokoonpanosta muun muassa tehokas kärkipari Osma Fation ja Berat Grabocvi sekä keskikentän työmyyrä Akseli Tiensuu.

– 1–0 johdettiin ekan jakson jälkeen. Toisella jaksolla käytin kaikki viisi vaihtoa, ja lopulta TKT voitti ansaitusti 1–4. TKT halusI pisteitä enemmän, ja avustimme isoilla virheillä heidän maalejaan, Loiskeen Janne Malmi arvioi kamppailua.

Loiskeella pelejä on jäljellä enää kaksi: PS-44 vieraissa ja PP-70 kotona. Sarjassa Loiske on yhä tiukassa kiinni sijassa viisi. Kärkinelikko on karannut 17 pisteen päähän, mutta tiukassa keskikastossa Loiske on kiinni piikkipaikassa.

– Joukkueen sisällä on hyvä fiilis, kun vielä kaksi peliä kautta jäljellä, Malmi kertoo.

Viikonloppuna Loiske julkaisi myös Malmin jatkosopimuksen. Malmi siis nähdään myös ensi kesänä oranssien penkin takana jalkapallokentällä.