Konsertti ja kynttilähartaus pyhäinpäivänä

Lempäälän Pyhän Birgitan kirkossa on tulevana pyhäinpäivänä 2. marraskuuta mahdollisuus hiljentyä muistamaan poisnukkuneita läheisiä kahdessa eri tilaisuudessa.

Kello 15 kirkossa alkavassa konsertissa esiintyy lauluyhtye Cavalier. Kokoonpanossa laulavat Aino Kola ja Katariina Lappi, sopraano, Sanna Kola, mezzosopraano, Kristina Raudanen, altto sekä Heikki Korhonen ja Matti Torhamo, baritoni. Ohjelmistossa on Kyrie-sävelmiä eri vuosisadoilta.

Konserttia seuraa kynttilähartaus, jossa sytytetään kynttilät viimeisen vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten muistoksi. Hartauden pappina toimii Mikko Oikarinen, kanttorina on Pietari Korhonen. Musiikkia esittää Eeva Leijo, sello.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

 

Teksti: Raili Paul

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?