Vesilahden yhtenäiskoululla keskustellaan huumemaailman vaaroista

Päihdevalistaja Kari ”KK” Korhonen vierailee Vesilahden yhtenäiskoululla keskiviikkona. Kuva: LVS-arkisto/Erkki Koivisto

Miksi joku ajautuu kokeilemaan ja käyttämään huumeita? Entä mikä on nettikaupan merkitys huumekaupassa ja millaisia ovat huumausaineiden katukauppahinnat?

Vesilahden yhtenäiskoululla pureudutaan keskiviikkona 1. helmikuuta huumausaineisiin ja huumausaineiden käyttäjien maailmaan, kun kokemusasiantuntija Kari ”KK” Korhonen vierailee koululla. Korhonen avaa huumausaineiden käyttäjien ajattelutapoja ja huumausaineiden kaupassa tapahtuneita viimeaikaisia muutoksia.

Alajärveläinen Korhonen on tehnyt huumevalistustyötä vuodesta 1995. Hän on tehnyt yhteistyötä poliisin, rikosseuraamusviraston, Mannerheimin lastensuojeluliiton sekä Suomen Punaisen ristin kanssa. Korhonen toimii Alajärven helluntaiseurakunnan johtavana pastorina.

Korhonen pitää keskiviikkona  7.-9.-luokkien oppilaille päihdevalistustunteja. Saman päivän iltana yhtenäiskoulun auditoriossa on vanhempainilta aiheen tiimoilta.