MAINOS
Lempäälän lääkäriasema

Uudistunut Lempäälän lääkäriasema kasvatti isosti palveluitaan

Yrittäjä Marjo Mikkola uskoo ihmislähtöiseen terveydenhoitoon, jossa yksikään asiakas ei huku byrokratiaan, jonotukseen ja odotteluun.

Läheiseltä ja tutulta oman kylän lääkäriasemalta tullaan tarvitessa kotiinkin

Lempäälän lääkäriasema on uudistunut ja kasvattanut palveluitaan merkittävästi. Lääkärien määrä on kasvanut tutusta kahdesta lääkäristä yhdeksään lääkäriin. Yleislääkäreiden ja gynekologien lisäksi lääkäriasemalta löytyvät nyt gastrokirurgin, korvalääkäreiden ja ortopedin palvelut.

Uudistuneet tuulet toi mukanaan uusi omistaja Marjo Mikkola. Hänellä on jo kuuden vuoden kokemus lääkäriaseman pyörittämisestä Orivedellä. Nyt hyväksi todettu kotoinen ja joustava palvelu on tuotu myös Lempäälään.

Tuttu ja läheinen

Marjo Mikkola itse toimii lääkäriasemalla sairaanhoitajana ja terveydenhoitajana. Hän sanoo, että filosofiana on olla ”oman kylän lääkäriasema”.

– Meillä asiakkaat tulevat nopeasti tutuiksi ja läheisiksi. Meillä on Orivedelläkin asiakkaita jo kolmannessa polvessa.

– Hoidamme asiakkaan hoitopolun nopeasti ja joustavasti alusta saakka. Meillä otetaan myös verikokeet ja meidän lääkärin lähetteellä voi käydä röntgenissä Lempäälän terveyskeskuksessa. Kenenkään ei tarvitse odotella tuloksiaan, vaan soitan ne asiakkaalle heti, kun ne saadaan.

Riittävän pitkät ajat

Marjo Mikkola sanoo, että vaikka lääkäriasemalla on tarjota myös etäpalvelut, valtaosa asiakkaista haluaa tulla fyysisesti tapaamaan lääkäriä. Kaikille asiakkaille on tarjota riittävä puolen tunnin aika, jonka aikana voi hoitaa monta asiaa kerralla.

– Halutessaan saa pitemmänkin ajan. Ja lääkäri tekee myös kotikäyntejä tarvittaessa. Samoin laboratorionäytteet voidaan tulla ottamaan kotiin. Tämä on hyvä palvelu esimerkiksi silloin, kun omaishoitaja hoitaa kotona läheistään.

Lääkäreiden vastaanoton lisäksi asemalla pääsee sairaanhoitajan vastaanotolle. Myös kotisairaanhoidon ja kotihoidon monipuoliset palvelut kuuluvat tarjontaan. Jos asiakas tarvitsee, fysioterapeutti tulee kotiin tarjoamaan kotikuntoutusta. Yhtä hyvin myös omaishoitaja voi ostaa palvelusetelillä tarvitsemaansa apua.

Kotona annettavasta hoiva- ja hoitotyöstä saa kotitalousvähennyksen työn osuudesta. Siitä voi vähentää 60 prosenttia. Samoin kotitalousvähennyksen saa kotona annetusta fysioterapiasta.

Yleislääkäri Daria Jokisella on pitkä kokemus myös kirurgialta. Lempäälän lääkäriaseman muiden lääkärien tapaan hän uskoo pitkäaikaisten potilassuhteiden hyödyttävän asiakasta.

Joustava ja ketterä

Vaikka Lempäälän lääkäriasemalla on nyt aikaisempaa enemmän henkilökuntaa, byrokratiaa ei ole. Lääkärit saavat itse katsoa potilaansa tarvitseman hoitopolun palveluineen. Lääkärit voivat myös kehittää niin omaa kuin lääkäriaseman toimintaa.

– Se tekee tästä meidän työstämme tosi kivaa. Pystymme ketterästi muuttamaan käytäntöjä, jos niin tarvitaan. Pystymme myös ottamaan nopeasti uusia asioita käyttöön, Marjo Mikkola toteaa.

– Meille tärkeintä on, että yksikään asiakas ei huku palveluiden rattaisiin. Me kuljemme asiakkaan kanssa hoitopolun yhdessä, emmekä jätä ketään yksin.

Palvelumme:

  • Yleislääkärit
  • Gynekologit
  • Gastrokirurgi
  • Korvalääkärit
  • Ortopedi
  • Sairaanhoitaja
  • Kotisairaanhoito
  • Kotihoito

Lempäälän lääkäriasema

Tavoitat meidät näin: Ajanvaraus arkisin numerosta 050 470 5038

Nettiajanvaraus: www.lempaalanlaakariasema.fi

Käyntiosoite: Tampereentie 12 B, OP-talo, Lempäälä

MAINOS