Referenssi | HoivaSilta

HoivaSilta on paikka, jossa palvellaan asiakasta

Yksi Lempäälän-Vesilahden Sanomien mainostajista Palvelun paikat -hakemistossa on HoivaSilta Oy. Yrittäjät Mira Huurne ja Johanna Niemi-Raittinen perustivat yrityksensä 2016 vastaamaan hoivapalvelujen kasvavaan kysyntään kotitalouksissa. Yrityksen kantavana ajatuksena on tuoda terveyspalvelut ihmistä lähelle.

Kummallakin yrittäjällä on vuosien tausta mm. terveyskeskustyöstä, hoidontarpeen arvioinnista ja monesta muusta ihmisläheisestä tehtävästä, ja ovatpa he monelle tuttuja myös Lempäälän Keskusapteekin Hellä & Hoiva terveyspisteestä.

– Suuri osa asiakkaistamme on ihmisiä, jotka haluavat asua omillaan, itsenäisesti, mutta tarvitsevat joko jatkuvasti tai satunnaisesti apua arjessa pärjäämiseen. Tuomme koteihin huolenpitoa, kuntoutamme, autamme ja tarjoamme todellisia terveyspalveluita aina laboratorionäytteiden ottamisesta haavahoitoihin asti. Palveluvalikoimamme on laaja, Mira Huurne kertoo.

Yrittäjät kokevat, että Palvelun paikat -hakemisto on ollut hyvä mainospaikka Lempäälän-Vesilahden Sanomissa.

– Yrityksemme on vielä osalle lempääläisiä uusi ja HoivaSillan nimi saattaa pyöriä usealla mielessä – lehdestä se on helppo tarkistaa ja sitten soittaa meille. Hakemistossa mainostaminen on yrityksellemme ensiarvoisen tärkeää, mainospaikka on edullinen ja huomaamme kyllä, että mainokset luetaan.

Palvelun paikat -hakemisto ilmestyy jokaisessa Lempäälän-Vesilahden Sanomien numerossa. Lue lisää täältä.

 

 

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Lempäälän-Vesilahden Sanomissa? Ota yhteyttä.