Referenssi | Sportia Matti

Sportia-kauppias Matti Vuorinen on tyytyväinen mies

Vuodesta 1988 urheiluvälineisiin ja pyörähuoltooon erikoistunutta liikettä Lempäälän keskustassa pitänyt mies näkee, miten aktiivisen liikkumisen arvostus on noussut viime vuosina. Vapaa-aikaan ja hyvään oloon panostetaan iästä riippumatta.

Monipuolisen urheilukaupan valikoiman lisäksi polkupyörät ja niiden huolto työllistävät Matin poikineen.

– Meillä on toinen sukupolvi ollut jo vuosia aktiivisesti mukana kaupassa ja pystymme tarjoamaan nopean ja hyvän huoltopalvelun asiakkaillemme. Perinteisten polkupyörien lisäksi huollamme ja päivitämme myös sähköpyörät, ja meillä on diagnostiikka- ja päivitysvalmiudet Shimano, Yamaha ja E-going merkeille, Vuorinen kertoo.

Sportia Matin mainoksia ilmestyy Lempäälän-Vesilahden Sanomissa tasaisen säännöllisesti aina tarpeen mukaan. Keväällä 2020 yrityksen mainokset soivat myös SUN Radiossa.

– Mainostamme Lempäälän-Vesilahden Sanomissa, koska asiakkaamme lukevat lehteä ja tavoitamme ostovoimaisia ihmisiä. Olen paikallinen kauppias ja suosin paikallisia palveluita itsekin. Tänä kesänä avaamamme verkkokauppa on lisäpalvelu kivijalkamyymälällemme, asiakkaat pääsevät tutustumaan netissä valikoimaamme ja ostaminen on tehty entistä helpommaksi.

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Lempäälän-Vesilahden Sanomissa? Ota yhteyttä.