Referenssi | Isokouvola

Paikallislehti oli meille oikea valinta

Isokouvola Tampere Oy on putkitöihin ja lvi-asennuksiin erikoistunut yritys Lempäälässä ja osa varsinaissuomalaista Isokouvola-ketjua. Laajentuminen Pirkanmaalle alkoi neljä vuotta sitten.

– Mietin markkinoinnin aloittamista heti alussa, mutta koin, että ensin täytyy tehdä hyvää asiakastyötä ja saada omalla työn laadulla jalansijaa alueella. Paikallislehti oli ensimmäinen oikeaan mainostamiseen liittyvä kanavamme. Haluamme kertoa seudun kuluttajille yrityksemme palveluista ja valitsimme kanavaksemme selkeästi alueellisesti näkyvät Lempäälän-Vesilahden Sanomat ja Ylöjärven Uutiset, yrittäjä Juha Patakangas kertoo.

Isokouvolan työt ovat olleet pääsääntöisesti suuria kokonaisuuksia, taloyhtiöitä, remontti- ja uudiskohteita. Työtä on paljon, mutta yrityksellä on mahdollisuus palvella myös kotitalouksia erilaisissa projekteissa.

– Nimen muodostuminen tutuksi brändiksi on pitkäjänteistä ja aikaa ottavaa työtä. Isokouvolahan ei nimenä kerro toimialastamme, mutta alamme pikkuhiljaa olla tunnetumpia. Apuna on ollut mm. molemmissa lehdissä julkaistu sisältömarkkinointijuttu keväällä ja alkukesästä. Jutun perusteella saimme kyselyitä ja tarjouspyyntöjä muun muassa kerrostalo- ja rivitalokohteista, Patakangas listaa.

–Markkinoinnin on oltava toimivaa, jotta se voi jollain aikavälillä tuottaa jotain. Nyt vuosien aikana jo muotoutuneisiin asiakassuhteisiin markkinoinnilla ei välttämättä ole ollut merkitystä, olemme kuitenkin antaneet positiivista signaalia ja kerromme yrityksemme toimintatahdosta. Mainonnalla tärkeää on saada potentiaalisille, uusille asiakkaille tietoa siitä, että olemme olemassa vaihtoehtona muiden alan toimijoiden ohella. Tämän vuoksi lähdimme nyt mukaan myös Tampereen Kiakkoradioon. Nimen jääminen mieleen auttaa kuluttajaa palveluntuottajan valitsemistilanteessa putkiremonttikohteeseen. Kannattaa valita Isokouvola. Me hoidamme kaiken, Patakangas myhäilee.

Tästä linkistä pääset lukemaan Isokouvola Tampere Oy:n sisältömarkkinointijutun.

 

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista Lempäälän-Vesilahden Sanomissa? Ota yhteyttä.