Tukkilaisia etsitään Merunlahdelle

Teatteri Valentino esittää Lempäälässä Merunlahden kesäteatterissa (Vihreä Polku ) kesällä 2017 Tukkijoella –näytelmän. Käsikirjoitus on Teuvo Pakkalan ja sovitus Vili Auvisen.

Tekijäjoukkoon etsitään vielä tanssi- ja laulutaitoisia miehiä tukkilaisiksi (ikä 18 – 60 v.) sekä naisia (17-35 v.). Laulut ovat kansanlauluja ja tansseina muun muassa polkkaa ja jenkkaa. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.

Näytelmää esitettiin Tampereen Työväen Teatterissa aikanaan seitsemän vuotta. Sen ohjaa Leila Karttunen ja koreografina toimii Mika Keski-Kapee, joka on tehnyt koreografiat myös Myrskyluodon Maija-näytelmään ja Viulunsoittaja katolla-musikaaliin. Laulujen harjoittamisesta vastaa ja haitaria soittaa Tauno Honkala.

Lisätietoja antaa ohjaaja Leila Karttunen, leilakarttunen49@gmail.com tai 040-70 87 361. Kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan 15. syyskuuta mennessä.