Lempäälän kunnan kultajuhlien järjestäminen kestää, vahvistusta päivästä ei vieläkään ole – kiekkosankarit Marko Anttila ja Jenni Hiirikoski tavattavissa keskiviikkona Juvesportissa

Marko Anttila ja poika. Kuva: Pasi Mennander/Leijonat.fi

Lempääläiset ovat odottaneet kuumeisesti, milloin päästään onnittelemaan ja tervehtimään oman kylän jääkiekkosankareita Marko Anttilaa ja Jenni Hiirikoskea. Lempäälän kunta on puhunut kansalaisjuhlasta Ideaparkissa, mutta ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Maailmanmestaruus varmistui 26. toukokuuta.

– Alustava päivä on, mutta ei ole vielä vahvistusta Jääkiekkoliitolta. Viimeksi eilen keskiviikkona olin heihin yhteydessä. Kun saamme päivän varmasti tietoon, aloitamme rummutuksen, kertoo Lempäälän kunnan tapahtumakoordinaattori Tiina Hildén.

– Molempia kapteeneja Anttilaa ja Hiirikoskea tullaan muistamaan tapahtumassa, Hildén lupaa.

Kiekkotähtiä Anttilaa ja Hiirikoskea pääsee tapaamaan keskiviikkona 19. kesäkuuta urheiluvälineliike Juvesportin myymälässä Ideaparkissa.

Anttila ja Hiirikoski ovat tavattavissa myymälän tiloissa kello 18–19.

– Markon ja Jennin kanssa on tullut touhutta aikanaan jäähallilla, Markon kanssa paljonkin. Hienoa, että tulevat poikkeamaan. Meillä on silloin Mörkö- ja Suomi-fanikamaa myynnissä ja myymälän 2-vuotissynttärit samalla, Vesa Papinsaari Juvesportista iloitsee tähtien vierailusta.

Marko Anttila voitti maailmanmestaruuden ja oli Leijonien kapteeni. Hiirikoski puolestaan johdatti kapteenina naisten maajoukkueen upeasti MM-hopealle, ja hän nousi kaikkien aikojen eniten jääkiekon maaotteluita pelanneeksi suomalaiseksi.

Päivitys uutiseen 17.6.2019: Lempäälän kunnan ja Ideaparkin järjestämät mitalijuhlat järjestetään keskiviikkona 26. kesäkuuta Ideaparkin keskusaukiolla.

Lue lisää aiheesta:

Mitalijuhla Marko Anttilalle ja Jenni Hiirikoskelle keskiviikkona 26. kesäkuuta Ideaparkissa: luvassa livemusiikkia ja palkitsemisia

Tyttökiekkoilussa orastaa buumi

Kysely: Millä Marko Anttilaa tulisi huomioida?

Urheilu on tarinoita ja Marko Anttilan tarina on yksi upeimpia: Lempäälän jätistä kansakunnan kaapin päälle Mörkö-Markoksi