Kuntavaalit lähestyvät: Seuraa Lempäälän vaalipaneelia keskiviikkona 19.5. suorana lähetyksenä – Lähetä kysymyksiä panelisteille etukäteen

Seuraa Lempäälän paneelia keskiviikkona 19. toukokuuta.

Pirkan opisto ja Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjestävät Lempäälän kuntavaalipaneelin keskiviikkona 19. toukokuuta kello 18–20.

Vaalipaneeli lähetetään suorana lähetyksenä YouTubessa.

 

Seuraa Lempäälän paneelia: https://www.youtube.com/watch?v=T9iHbqkA1SM

 

Voit lähettää etukäteen kysymyksiä Lempäälän-Vesilahden Sanomien päätoimittajalle: kari.pusa@lvs.fi

Vaalipaneeli toteutetaan verkkovälitteisenä etäpaneelina. Sekä panelistit että juontajat ovat omilla tietokoneillaan ja kaikki keskustelut toteutetaan Zoom-yhteyden avulla tietoverkossa. Yleisö pääsee seuraamaan paneelista välitettävää YouTube-striimausta omilta koneiltaan.

YouTube-lähetykseen johtava linkki julkaistaan Pirkan opiston kotisivuilla, Lempäälän-Vesilahden Sanomien verkkolehdessä ja Lempäälän kunnan kotisivuilla.

Paneelista tehdään myös tallenne, joka on nähtävissä viralliseen vaalipäivään 13.6. asti ainakin Pirkan opiston kotisivujen kautta.

Vaalipaneelin vetävät rehtori Matti Korolainen ja koulutuspäällikkö Annina Ärölä Pirkan opistosta. Paneelissa käsitellään kysymyksiä ja teemoja, joita kuntalaiset ovat nostaneet esiin Lempäälän-Vesilahden Sanomien kautta.

 

Paneeliin osallistuvat ehdokkaat:
Jocka Träskbäck – Kokoomus
Veijo Niemi – Perussuomalaiset
Maria Päivänen – SDP
Tuukka Liuha – Keskusta
Anita Huhtala – Vihreät
Piia Nurmela – Kristillisdemokraatit
Satu Kosola – Vasemmistoliitto
Mikko Lehto – Liberaalipuolue

Lue lisää kuntavaalipaneelista: https://www.pirkanopisto.fi/tietoa-pirkan-opistosta/uutiset/Pirkan-opiston-kuntavaalipaneelit-17.-20.5.2021-verkossa-196.html

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?