Viihdekeskus Ideaparkissa vietät Pirkanmaan rennoimmat pikkujoulut

Viihdekeskuksen sisäkarting on varmasti Suomen upein. Rata on 400 metriä pitkä ja käytössä on 20 nopeaa sähkökartingautoa.

Sauna- ja kokoustiloissa rentouttavat poreammeet, tekemistä kartingista minigolfiin

Miten järjestät pikkujoulut tai yrityksen tykypäivän niin, että kaikenikäiset työntekijät viihtyvät? Viihdekeskus Ideapark Lempäälässä vastaa haasteeseen todella monipuolisella tarjonnalla!

– Meillä onkin nyt viikonloput myyty kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin. Tilanteet kuitenkin elävät ja sopiva viikonloppu voi järjestyä peruutuspaikalta. Myös viikolta löytyy vapaata, mehän olemme auki seitsemänä päivänä viikossa. Samoin moni yritys viettää pikkujouluja vielä tammikuussa, kertoo ravintolapäällikkö Antoni Duhov.

Yksi Viihdekeskuksen valttikorteista on palvelun räätälöinti. Yritys voi vuokrata vain kokous- ja saunaosaston, mutta valita myös haluamansa aktiviteetit, kuten kartingin, minigolfin ja viihdyttävillä efekteillä varustetun hohtokeilailun. Lisäksi pelialueella on laaja kattaus poleteilla toimivia kolikkopelejä, ajopelejä, ilmakiekko, pöytäcurling ja biljardi.

Aktiviteeteista suosituimmat karting, minigolf ja hohtokeilaus kiehtovat sen mukaan, minkätyyppisestä tekemisestä itse kukin pitää.

Viihdekeskuksen puistominigolfissa on 18 väylää, jotka sopivat niin kokeneille puttaajille kuin vasta-alkajille. Minigolfalue on näyttävä ja puistomainen.

– Moni innostuu tosi paljon kartingista kokeiltuaan sitä meillä ensimmäistä kertaa. Ratissa on nähty niin yli 7-kymppisiä kuin alle 10-vuotiaita kuskeja ja kaikilla on mennyt yhtä lujaa, Antoni Duhov hymyilee.

Hyvä henkilömäärä saunatiloissa on enimmillään 32 henkeä, mutta onpa tiloissa järjestetty myös 100 hengen tilaisuus. Tuolloin ryhmä kiersi kolmessa osiossa aktiviteeteissa, saunatiloissa ja ruokailussa.

– Kokous- ja saunatiloihin saa ruoka- ja juomatarjoilut meidän kauttamme. Viihtyisissä tiloissa voi olla kello 24:ään saakka.

Viihdekeskus on myös polttari- ja kaveriporukoiden suosiossa. Lisäksi lapsiperheet käyttävät paljon Viihdekeskuksen Skidiparkkia. Rannekkeella saa käyttää kahden tunnin ajan kaikkia lasten aktiviteettipuiston laitteita kuten liukumäkiä, pallomerta, pomppulinnoja, trampoliineja, laserlabyrinttia ja kiipeilyseikkailuratoja. Aikuiset valvojat pääsevät Skidiparkkiin ilmaiseksi.

– Lahjakortti Skidiparkkiin on tosi toivottu joululahja! Niitä ostetaan paljon, Antoni Duhov toteaa.

Ravintolapäällikkö Antoni Duhov sanoo, että yritysten tilaisuudet räätälöidään aina asiakkaan budjetin ja toiveiden mukaisesti. Näin tilaaja saa juuri sitä, mitä haluaa.

 

Ota yhteyttä! Löydät meidät helposti soittamalla numeroon 010-3844 841 tai https://www.viihdekeskusideapark.fi/

 

Viihdekeskuksessa voit myös kokeilla hohtokeilausta

 

Yritykset voivat vuokrata kokous- ja saunaosastoa

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?