Mitä tehdä, kun äkillinen rahantarve yllättää?

Nopea laina on odottamattomien tilanteiden pelastaja silloin, kun rahantarve on akuutti eivätkä omat säästöt riitä.

Oli kyseessä sitten lemmikin välitön hoitotoimenpide, remonttiin liittyvä suunnittelematon äkillinen lisäkulu tai päivittäin käytössä olevan kulkuneuvon yllättävä rikkoontuminen, tarvitaan silloin rahaa nopeasti. Lainarahan tarjoajia on verkossa kymmenittäin, joten nopeaa lainaa on aina saatavilla.

Mutta vaikka rahantarve on kiireellinen, on pidettävä pää kylmänä ja muistettava teettää lainojen. Nopea laina ratkaisee yhden ongelman, mutta se ei saa luoda uutta ongelmaa.

Lue alta, miten vältyt ylisuurilta lainakuluilta ja löydät kohtuullisen koron omaavan vakuudettoman lainan lainavertailupalveluin avulla.

Mistä löytää nopean lainan edullisesti?

Perinteiset pankit eivät useinkaan pysty maksamaan lainaa tilille kovin nopeasti, vaan lainan myöntäminen voi kestää aivan liian kauan ja uhkana on lisäksi se, että lopulta hakemus hylätään.

Kohtuullisen koron nopeaa lainaa on mahdollista saada siihen erikoistuneilta rahoitusyhtiöiltä internetistä ja päätökset lainan myöntämisestä tehdään jopa muutamassa minuutissa. Ongelmana onkin tällöin lähinnä runsaudenpula nopean lainan tarjoajista.

Kilpailutussivustot tekevät lainan hakemisesta helppoa

Edullinen nopea laina löytyy helpoiten lainankilpailutuspalvelua käyttämällä. Nopea laina auttaa äkilliseen rahantarpeeseen, mutta kiireellisissäkin tilanteissa tulisi aina käyttää vakaata harkintaa lainatarjoajan valinnassa. Ilmaisen kilpailutuspalvelun käyttö nopeuttaa lainan hakemista huomattavasti ja tämä säästetty aika kannattaa käyttää saatujen tarjousten analysointiin.

Nosta lainaa vain silloin, kun sitä oikeasti tarvitset

Nopean lainan hakeminen aloitetaan aina tarvekartoituksella. Lainaa ei koskaan pidä ottaa enempää kuin aidosti tarvitsee.

Muitakin rahoitusvaihtoehtoja kannattaa miettiä, kuten esimerkiksi turhien tavaroiden myyminen. Akuutissa rahantarpeessa muut vaihtoehdot voivat tosin viedä liiaksi aikaa, joten nopean lainan nostaminen on perusteltua.

Lainan kokonaismäärän päättämisen jälkeen on tärkeää heti laatia suunnitelma lainan takaisinmaksua varten. Laina tulee pystyä maksamaan kokonaisuudessaan takaisin valitussa aikataulussa. Varmista, että olet valinnut lainalle realistisen kuukausierän, jonka pystyt maksamaan ongelmitta.

Kun perustiedot haettavasta lainasta ovat sinulle selviä, on aika siirtyä käyttämään lainakilpailutuspalvelua parhaimman nopean lainan tarjouksen löytämiseksi.

Lainakilpailutuspalvelu nopeuttaa edullisen lainan löytämistä

Lainan tarpeen ollessa akuutti, lainakilpailutuspalvelu tarjoaa erittäin nopean oikotien edullisen lainan löytämiseen. Mikään ei toki estä ottamasta yhteyttä jokaiseen lainantarjoajaan itse suoraan, mutta tämä vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Ilmainen Lenders.fi lainakilpailutuspalvelu tekee minuuteissa sen työn, johon lainanhakijalta kuluisi useita päiviä.

Kilpailuttamalla säästät lainakuluissa helposti satoja euroja

Kilpailutuksen avulla voi helposti säästää satoja euroja, vaikka haussa olisi vain muutaman tuhannen euron laina. Rahoitusyritysten antamien lainatarjousten välillä on aina suuria eroja korko- ja oheiskulujen vaihdellessa markkinatilanteiden mukaisesti. Uusia asiakkaita aktiivisesti etsivä rahoittaja saattaa tarjota huomattavasti edullisempaa lainarahaa kuin hyvän asiakaskannan jo ennestään omaava toimija. Ajankohtainen lainamarkkinatilanne selviää vain kilpailutuksen avulla.

Lainan hakeminen onnistuu sähköisen lomakkeen avulla

Vakuudettoman lainan kilpailutus aloitetaan täyttämällä sähköinen lainahakemuslomake. Kannattaa varata todistus omista tuloista valmiiksi hakemusta varten, sillä se yleensä vaaditaan hakemuksen liitteeksi. Hakijan tunnistaminen tapahtuu nettipankkitunnuksilla.

Kun lomake on täytetty, klikataan lähetyspainiketta ja jäädään odottamaan rahoittajien tarjouksia. On hyvä huomata, että kilpailutuksen teettäminen ei vielä sido kilpailutuksen teettäjää hyväksymään yhtäkään saatua tarjousta.

Tutki saadut lainatarjoukset tarkkaan

Lainavertailupalvelun avulla teetetyn lainakilpailutuksen tuloksista tulee aina huomioida todellinen vuosikorko eikä nimellistä korkoa. Vain ensiksi mainittu sisältää kaikki lainan kustannukset, mukaan lukien lainan avausmaksun ja mahdolliset hoitokulut. Nimelliskorko ei ole vertailukelpoinen lukuarvo eri lainatarjouksia vertailtaessa.

Vertailupalvelun tulokset korostavat aina edullisinta tarjousta eli pienintä todellista vuosikorkoa, mutta on erittäin suositeltavaa tutustua useampaan edulliseen tarjoukseen. Edullisimpien lainatarjouksien osalta kannattaa perehtyä muutaman hyvältä vaikuttavan lainatarjouksen yksityiskohtaisiin lainaehtoihin.

Itselleen parhaimmaksi tarjoukseksi saattaa osoittautua lainaehdoiltaan joustavampi vaihtoehto, vaikka se olisikin hieman halvinta tarjousta kalliimpi.

Lainakilpailutuspalvelut toimivat aina markkinaehtoisesti. Tarjoukset ovat kilpailutuksen teettämisajankohdan parhaita tarjouksia. Lainavertailupalvelun käyttäminen kannattaa aina.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?