Uusi hajuvesi syksyyn: inspiroidu julkkistuoksuista

Uusi hajuvesi syksyyn voi olla hedelmäinen ja makea, mutta sävyltään erilainen kuin kesällä käyttämäsi tuoksu. Tuoksuinspiraatiota voi hakea tunnettujen pop-laulajien hajuvesistä. Listasimme suosittujen laulajien hajuvesiä, joiden joukosta löytyy ehkä sinunkin uusi lempituoksusi! 

Uusi hajuvesi syksyyn: tutustu näihin laulajien julkaisemiin hajuvesiin

Ennen kesän päättymistä on aika tarkistaa meikkipöydän sisältö ja päivittää tuoksuvalikoima syksyä varten. Uutta inspiraatiota hajuveden valintaan voi etsiä julkkisten lanseeraamista tuoksuista. Saisiko kaunis meikkipöytä täydennystä tunnetun laulajattaren julkaisemasta hajuvedestä? 

Suosittujen naislaulajien tuoksulanseeraukset sisältävät runsaasti makeutta ja hedelmäisyyttä, mutta joukosta löytyy yllättäviäkin tuoksunuotteja. Käy aistimassa tuoksuja paikan päällä myymälässä ja varaa majoitus shoppailureissulle Helsinki Hotellit -sivulta tai tilaa tuoksut kätevästi kotiin Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

Esittelemme viisi tunnettujen pop-laulajien suosittua hajuvettä. Ehkä jokin näistä on uusi suosikkituoksusi?

1. Katy Perry: Killer Queen

Jos haluat kesän jatkuvan vielä vähän pidemmälle, on hedelmäinen kukkaistuoksu valintasi. Killer Queen -hajuveden ensinuotit ovat nimittäin metsämarjoja, luumua ja bergamottia. 

Tämä Katy Perry hajuvesi on laulajan kolmas tuoksujulkaisu. Killer Queen lanseerattiin vuonna 2013. Hajuveden nimi on peräisin Freddie Mercuryn Queen-yhtyeelle kirjoittamasta kappaleesta. 

Killer Queen -pullo on kuin punainen rubiini. Tuoksu on ennen kaikkea hedelmäinen, mutta sisältää myös puun aromia. Tämä makea Katy Perry hajuvesi sopii leikkisälle, voimakkaalle ja kapinalliselle naiselle.

2. Britney Spears: Midnight Fantasy

Laulaja Britney Spears on julkaissut useita hajuvesiä, joista Fantasy -sarjaan kuuluvat Midnight-tuoksun lisäksi muun muassa Naked Fantasy ja Hidden Fantasy -hajuvedet. Kohujulkkikseksi päätyneen Britney Spearsin hajuvedet ovat olleet aliarvostettuja hajuvesimaailmassa, mutta siitä huolimatta Spearsin tuoksuilla on oma, uskollinen käyttäjäkuntansa.   

Nuoremmille suunnattu Midnight Fantasy on lanseerattu vuonna 2006. Edelleen suositun hajuveden huippunuoteissa on luumua, kirsikkaa ja vadelmaa. Tuoksu on hedelmäinen ja makea. Syvänsininen, kristalleilla koristeltu pullo tuo mieleen tähtitaivaan ja salaperäisyyden. 

3. Jennifer Lopez: Still

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez on myös lanseerannut omia hajuvesiä. Vuonna 2003 julkaistun suositun Still-tuoksun lisäksi J. Lo:n Glow ja Live -tuoksusarjat ovat edelleen saatavilla muun muassa Hobbyhall.fi-verkkokaupasta.

Jos hedelmäiset tuoksut eivät ole sinun juttusi, suuntaa nenäsi tähän Jennifer Lopezin Still-tuoksuun. Sen huippunuotit sisältävät muun muassa Earl Grey -teetä, valkoista pippuria ja mandariinia. Keskinuottien jasmiini ja lilja tekevät tuoksusta herkän kukkaisen. Kokonaisuudessaan tuoksu on sävyltään raikas ja vihreä.

4. Rihanna: RiRi

Laulaja Rihanna on tullut tunnetuksi myös hajuvesistään. Suosittuja hajuvesiä Rihannalta ovat muun muassa Reb’l Fleur ja Nude. Vuonna 2015 julkaistu RiRi on Rihannan kuudes naisten tuoksu. 

RiRi on hedelmäinen ja makea tuoksu, mutta pääroolissa on silti vanilja. Tuoksun huippunuoteissa on muun muassa rommia, passionhedelmää ja mustaherukkaa. Perustuoksussa on esimerkiksi kuusamaa ja jasmiinia. 

RiRi sopii naiselliselle naiselle. Kirkkaan pinkkiä hajuvettä on verrattu tuoksultaan Victoria’s Secretin Scandalous -tuoksuun. Trooppiseksi luonnehdittu RiRi voisi olla sopiva valinta esimerkiksi aurinkolomalle.

5. Beyonce: Heat

Laulaja Beyonce on julkaissut useita hajuvesiä, joista Heat on hänen ensimmäisensä. Vuonna 2010 julkaistun Heat-tuoksun lisäksi suosiota ovat saaneet muun muassa Pulse ja Rise -tuoksut.

Heat on tuoksultaan makea, hedelmäinen ja meripihkainen. Sen huippunuotissa on persikkaa, magnoliaa ja orkideaa. Keskinuotissa tuoksuvat muun muassa manteli ja macaron-leivokset. Täydellinen tuoksu tapahtumarikkaan kesäloman jälkeiseen kiihkeään syksyyn!

Beyonce halusi tehdä ensimmäisestä hajuvedestä itsensä näköisen ja niin hyvän, että hän voisi rakastaa tuoksua ikuisesti. Tuoksupullon pohjalta nouseva punainen väri kuvastaa tulta. Tuoksu ja sen pullo ovat seksikkäitä ja tulisia, aivan kuten Beyonce itsekin on. 

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?