Samuli Edelmann avaa keskiviikkona Laukon kartanon puistokonserttisarjan

Samuli Edelmann yhtyeineen esiintyy Laukon kartanon puistokonsertissa 26. kesäkuuta.

Tulevan kesän Laukon kartanon puistokonserttisarja avataan heti kovatasoisella artistilla. Samuli Edelmann esiintyy keskiviikkona 26. kesäkuuta Laukossa, ja keskiviikon konsertti on kesän konserttisarjan avaus.

Edelmann esiintyy Laukossa luottomiehitys Orkestra Suora Lähetyksen laulutrion sekä saksofonisti Jukka Perkon kera.

– Poikkeuksellinen kokonaisuus tarjoaa karismaa, energiaa ja tähtipölyä, Laukon kartanon Liisa Lagerstam innoitsee.

Seitsemän viikon mittainen puistonkonserttisarja on puitteiltaan ja mittakaavaltaan ainutlaatuinen Suomessa. Laukosta on kasvanut muutamassa vuodessa varteenotettava kohtaamispaikka musiikin ystäville.

– Kuudentoista kesäkonsertin sarja on rakennettu Laukon erilaiset yleisöt ja heidän toiveensa huomioiden, kertoo kartanon musiikillisena johtajajana toimiva Vesilahdesta kotoisin oleva tamperelainen säveltäjä-muusikko Petri Nieminen.

Laukon puistossa kuullaan perinteiseen tapaan kotimaisen jazzin huippunimiä Timo Lassystä Aili Ikoseen. Klassisen musiikin uusista tuulista vastaa Taavi Oramo. Tangoa tulkitsevat Angelika Klas ja viihdemusiikin kiintotähtiä Maarit Hurmerinta. Lapsiperheitä ilostuttaa uusi Risto Räppääjä -orkesteri.

Taiteen ja viihteen kentällä luontevasti liikkuvan Laukon kartanon konserttikesän elokuista päättäjäisviikonloppua tähdittävät Maria Ylipää ja Vesterinen yhtyeineen.

Konserttilippu on Laukossa myös museolippu. Tänä kesänä konserttivieraat voivat myös tutustua päärakennuksella Marita Liulian uusiin maalauksiin ja Jukka Rintalan muotiluomuksiin.

Lue lisää Laukon kartanosta:

Arto Rastas tiimeineen vetämään Laukon kartanon ravintolaa

Koreografi-tanssija Virpi Pahkinen Laukon kartanossa

Muotitaiteilija Jukka Rintalan töitä Vesilahdessa

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
LVS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.