Atoy Autohuolto tarjoaa huollon yhteydessä ilmaisen sijaisauton ja tiepalvelun

– Huollamme ammattitaidolla kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaan, jolloin takuut pysyvät voimassa, Atoy Autohuollon vastaava työnjohtaja Aleksi Mäkinen kertoo.

Atoy Autohuolto on tehnyt autoilijan elämästä helpompaa. Aja auto aamulla huoltoon ja jatka matkaa ilmaisella sijaisautolla. Nouda autosi työpäivän jälkeen.

Ideaparkin vieressä, Ruokosmetsänkatu 5:ssä toimiva Atoy Autohuolto on täyden palvelun autohuolto ja -korjaamo.

– Huollamme ammattitaidolla kaikki automerkit valmistajien ohjeiden mukaan, jolloin takuut pysyvät voimassa. Meillä on käytössä alan uusin tekniikka. Korjaukset tehdään alkuperäisillä tai vastaavilla varaosilla laadusta tinkimättä, kertoo vastaava työnjohtaja Aleksi Mäkinen.

Huollon tai korjauksen yhteydessä Atoy Autohuollosta saa aina sijaisauton käyttöön veloituksetta. Autohuollolla on Lempäälässä kaikkiaan 15 sijaisautoa.

– Autoja riittää, ei ihan heti lopu. Niistä kaksi on automaattimallia sellaista haluaville. Muista ottaa ajokortti mukaan, Mäkinen sanoo.

Ainoa kulu sijaisauton käytössä on bensiini. Sijaisautossa on luovutushetkellä tankki täynnä ja auton palauttaminen tapahtuu täydellä tankilla.

Määräaikais- tai vuosihuollon yhteydessä Atoy Autohuolto tarjoaa myös ilmaisen tiepalvelun, Atoy Road Servicen.

– Sieltä saa apua vuorokauden ympäri, jos jää tien päälle syystä tai toisesta. Tiepalvelu on voimassa määräaikaishuoltojen välin.

Huoltojen ja korjausten lisäksi Atoy Autohuolto hoitaa tuulilasinvaihdot ja rengaspalvelut. Lisäksi tarjolla on rengashotellipalvelut. Maksaa voi osissa Atoy Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

 

Aleksi Mäkisen mukaan tyypillinen huolto on auton määräaikaishuolto.

– Niitä tehdään paljon. Jos huollon yhteydessä huomataan, että alustassa on väljiä niveliä, jarrut ovat vaihtokunnossa tai on muuta vastaavaa korjaustarvetta, sekin saadaan laitettua samalla kertaa.

Atoy Autohuolto hoitaa myös hybridien ja täyssähköautojen perushuollot ammattitaidolla ja mm. Tesloille löytyy kiinteähintaiset huoltopaketit.

Huollon tai muun palvelun varaaminen on helppoa.

– Varauksen voi tehdä netin kautta, kännykkäsovelluksella, sähköpostitse tai puhelimitse. Jos puhelu menee ohi, se ohjautuu palvelukeskukseemme, mistä voi tehdä varauksen tai jättää soittopyynnön. Soitamme takaisin.

Huoltoon on helppo ajaa, sillä Atoy Autohuolto sijaitsee erinomaisella paikalla, kolmostien ja Helsingintien välittömässä läheisyydessä.

– Kulkuyhteydet ovat hyvät. Tässä virtaa paljon työmatka- ja muuta liikennettä, ja olemme siinä vieressä, Aleksi Mäkinen sanoo.

 

 

ATOY AUTOHUOLTO

Me huolehdimme autostasi. Tarjoamme

huollot, korjaukset ja rengaspalvelut.

Huollon yhteydessä saat sijaisauton käyttöösi veloituksetta ja Atoy Road Service-tiepalvelu on käytössäsi. Meillä voit maksaa osissa Atoy

Huoltotilin tai Svea-rahoituksen kautta.

Lisätietoja Atoy Autohuollon palveluista löydät

www.atoyautohuolto.fi/lempaala

Ruokosmetsänkatu 5, 37570 Lempäälä

Aukioloajat: ma-pe 07.30 — 17.00

010 232 8 506, lempaala@atoy.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?