Kertalainasta rahoitus arjen hankintoihin – Helppo kilpailutus netissä

Arki on täynnä yllätyksiä, jotka voivat aiheuttaa taloudellisia haasteita. Olipa kyseessä auton korjaus, kodinkoneiden hankinta tai lomareissun toteutus, saattaa ulkopuoliselle rahoitukselle olla tarvetta.

Avuksi voi tällöin ottaa kertalainan. Kertalaina on vakuudeton luotto, jolla hankintoja ja menoja voi rahoittaa. Parasta kertalainassa on se, että voit kilpailuttaa sen helposti netissä. Ei pitkiä lainaneuvotteluja ja paljon paperitöitä. Voit vertailla eri lainantarjoajien tarjouksia kätevästi netissä ja valita sen, joka soveltuu parhaiten budjettiisi ja tarpeisiisi.

Milloin vakuudeton kertalaina voi olla hyvä vaihtoehto?

Monipuolinen kertalaina voi tarjota ratkaisun monenlaisiin tilanteisiin. Se voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset rahoitusta nopeasti ja et halua sitoutua pitkäaikaiseen lainaan tai asettaa omaisuuttasi vakuudeksi.

  • Yllättävät menot

Jokaiselle tulee joskus elämässä vastaan tilanteita, joissa yllättävät menot horjuttavat taloutta. Pieni kertalaina voi auttaa selviytymään esimerkiksi auton korjauksista, lääkärimenoista tai muista pakollisista, odottamattomista kustannuksista.

  • Erilaiset isommat hankinnat

Kodin remonttien rahoitus tai uuden ajoneuvon ostaminen on mahdollista hoitaa kertalainalla. Kertalainaa voi hakea netistä jopa kymmeniä tuhansia euroja, joten sitä voi käyttää isojenkin projektien rahoittamiseen, jos oma taloudellinen tilanne sen sallii.

  • Velkojen yhdistäminen

Jos sinulla on monta pientä luottoa, kertalaina tarjoaa mahdollisuuden yhdistää ne yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Tämä voi tehdä talouden hallinnasta helpompaa sekä tuoda säästöjä koroissa.

  • Unelmien toteuttaminen

Haaveiletko lomamatkasta tai uuden harrastuksen aloittamisesta? Tarvitset siihen ehkä lisärahoitusta. Laina voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Voit hakea kertalainaa, jos täytät nämä vaatimukset:

  • Olet täysi-ikäinen.
  • Luottotietosi ovat kunnossa.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.

Lainan hakemiseen ei tarvita vakuuksia eikä takaajia.

Miten vakuudetonta lainaa haetaan?

Hae lainaa Nordic Bankin lainavertailun kautta, niin saat kilpailutettua luoton jopa noin 30 pankin ja rahalaitoksen kesken. Ensin on tärkeää miettiä, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mihin tarkoitukseen. Ole realistinen oman taloustilanteesi suhteen, sillä on tärkeää, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovitussa aikataulussa.

  1. Täytä ilmainen hakemus Nordic Bankin kautta.
  2. Vertaile lainatarjouksia. Voit saada lukuisia tarjouksia yhdellä hakemuksella.
  3. Valitse paras laina ja nosta rahat tilillesi.

Vakuudettomat lainat ovat tavallisesti nopeita, joten saat rahat parhaassa tapauksessa jo saman arkipäivän aikana. Ennen kuin hyväksyt tarjouksen ja nostat lainan, lue lainan ehdot huolellisesti ja varmista, että luotto sopii tarpeisiisi ja taloustilanteeseesi.

Ennen kuin saat rahat, saatat joutua toimittamaan joitakin dokumentteja luotonmyöntäjälle. Tavallisesti luotonmyöntäjät pyytävät itselleen joitakin ihan tavallisia dokumentteja, kuten viimeisintä palkkakuittia. Sillä todistat tulosi. Osa luotonmyöntäjistä ei vaadi mitään papereita, jos kyseessä on pieni lainasumma.‌

Nordic Bankin lainavertailu: Valitse järkevästi, säästä merkittävästi

Yksi tärkeimmistä asioista, jonka voit tehdä oman taloutesi hyväksi, on lainan kilpailuttaminen. Kilpailutus saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta Nordic Bank on tehnyt siitä helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee nimittäin täyttää lainahakemus vain kerran ja voit sillä saada lukuisia tarjouksia.

Kilpailuttamisen ensisijainen tavoite on tietenkin säästää rahaa. Koroissa ja kuluissa voi olla suuria eroja eri lainantarjoajien välillä. Kilpailuttamalla voit löytää halvemman vaihtoehdon, jolloin rahaa jää enemmän säästöön ja muihin tärkeisiin menoihin.

Jokainen laina on erilainen, ja lainoissa voi olla erilaiset ehdot. Kilpailuttamalla voit löytää vaihtoehdon, joka sopii omaan taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.

Joten muista aina kilpailuttaa lainat. Se on pieni vaiva, joka voi auttaa sinua säästämään merkittäviä summia ja tekemään fiksuja taloudellisia päätöksiä. Nordic Bankin avulla kilpailutus on helppoa. Kilpailutuksen voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen, eikä pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen sido vielä mihinkään.

Lue myös:

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?