Sääksjärvi–Tampere-välin moottoritien päällystyksen aikataulu epäselvä, Vesilahdessa kiiltelee uunituore asfaltti: ”Vaikutuksia saattaa liikenteeseen olla”, kertoo projektipäällikkö

Moottorie Kuljun liittymän kohdalla. Kesällä korjataan moottoritien pintaa Sääksjärven alueelta Tampereelle. Kuva: LVS:n arkisto

Valtatie 3:n moottoritien pätkää Sääksjärveltä Tampereelle päällystetään kesän aikana. Päällystystyöt aiheuttavat liikenteelle hidastuksia. Tarkkaa tietoa ei ole, milloin työt alkavat.

– Tarkkaa aikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon. Sääksjärvi–Tampere-välillä on kaksi urakoitsijaa, enkä ole heidän kanssaan vielä kohteesta keskustellut. Pyrimme kesän aikana saamaan välin valmiiksi, kyse on merkittävästä kohteesta, kertoo Pirkanmaan Ely-keskuksen projektipäällikkö Tomi Keisala.

– Toinen kaista on aina vapaana autoilijoille, kun päällystettä korjataan. Pieniä vaikutuksia saattaa liikenteeseen olla. Korjattavan pätkän pituus vaihtelee kaistoittain.

Kevään ja alkukesän aikana työn alla ollut maantien pätkä 301 Vesilahden Kirkonkylän ja Narvan välillä on saatu jo valmiiksi.

– Sillä välillä on nyt hyvä uusi pinta, ja se on enää tiemerkintöjä vaille valmis. Päällystystyö meni hyvin, eikä negatiivista palautetta ole tullut, Keisala kommentoi.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.