Rattijuoppoja Lempäälässä

Poliisipartio tapasi torstaina 25. elokuuta noin kello 19 Lempäälässä Kelhontiellä 1980-luvulla syntyneen miehen, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Lisäksi miehen epäillään autoilleen hänen ollessaan ajokiellossa. Miehellä on kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta vuoden sisällä 20 kappaletta ennen tätä kertaa.

Poliisin huomio kiinnittyi perjantaina 25. elokuuta kello 1.50 Lempäälän keskustassa ajoneuvoon, jonka kuljettajan ajokunto päätettiin tarkastaa. Tampereentietä kohti pohjoista edennyt ajoneuvo pysäytettiin. Ajoneuvoa kuljettaneelle, 1980-luvulla syntyneelle miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Ajoneuvo oli käyttökiellossa maksamattoman ajoneuvoveron vuoksi ja sen renkaat oli varustettu liukuestein.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?