Sieni on kuin sika

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään Arajärven maisemissa tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään Arajärven maisemissa tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?