Sieni on kuin sika

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään Arajärven maisemissa tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Lempäälän-Vesilahden Sanomien lukija löysi sieniretkellään Arajärven maisemissa tämän komean sienen, jonka hän tunnisti piispanhiipaksi. Korvasieneen helposti sekoitettava sieni oli kasvattanut kärsän ja korvat näyttäen kovasti possulta. Piispanhiippa on maultaan mieto ruokasieni, mutta se pitää ryöpätä ennen ruoanlaittoa, ettei siitä saa myrkytysoireita. Kuva: Katariina Onnela

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>