Lauantai-iltana kaahailtiin Lempäälässä

Poliisipartio havaitsi lauantaina 11. elokuuta kello 19.50 valtatie 3:lla kovaa vauhtia ajavan henkilöauton Ideaparkin kohdalla. Autolle mitattiin nopeudeksi 167 km/, rajoituksen ollessa 120 km/h. Auton kuljettajaksi osoittautui ulkopaikkakuntalainen 1990-luvulla syntynyt mies. Miehelle suoritettiin huumepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen. Rattijuopumusepäilyn johdosta kuljettaja toimitettiin verikokeisiin. Asiaa selvitellään liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ja kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lauantaina 11. elokuuta kello 20.30 hätäkeskukseen tuli ilmoitus, jonka mukaan henkilöauto oli ajanut Lempäälässä ulos tieltä ja päätynyt ojaan Salomaantiellä. Auto oli tullut Salomaantietä pitkin kohti Helsingintietä, jonka jälkeen se oli ajautunut tien oikeasta reunasta ojaan ja päätynyt katon kautta ympäri renkailleen. Auton kuljettajaksi osoittautui ulkopaikkakuntalainen ajo-oikeudeton vuonna 2000 syntynyt mies. Kuljettajan lisäksi autossa oli kolme matkustajaa. Henkilöauto vaurioitui täysin. Ulosajon osallisille ei koitunut sairaalahoitoa vaativia vammoja. Tapahtunutta tutkitaan ajo-oikeudetta ajon lisäksi törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>