Ikinuoret-ryhmä kaikille eläkeläisille

”Eläköön elämä niin kauan kuin sitä piisaa!” Kädet ovat nousseet Lempäälässä yhtä reippaasti yli 26 vuotta samojen vapaaehtoisten ohjauksessa. Ohjattavat ovat matkan varrella vaihtuneet, ja Mummon Kammarin vapaaehtoisistakin on enää muutama mukana kunnan vertaisohjaajien joukossa, nyt jo varamiehinä.

Ikinuoret eli ”liikkuvaiset, laulavaiset” avoin jumpparyhmä alkaa taas perjantaiaamuna 7. syyskuuta Lempostuvalla Lempäälässä, missä se on kokoontunut jo yhdeksän vuotta.

Ryhmä on matalan kynnyksen ryhmä ja tarkoitettu kaikille eläkkeellä oleville. Siellä jumpataan, kahvitellaan ja laulellaan yhdessä. Liikunnanohjaaja Paula Elorannan komennossa olevat kunnan vertaisohjaajat vetävät eläkeläisiä liikkumaan eri kokoonpanoissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?