Kuljetuspalveluun yhteinen puhelinnumero

Lempäälän kunta järjestää sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaista kuljetuspalvelua huonosti liikkuville ikääntyneille ja vaikeavammaisille kuntalaisille. Elokuun alusta lähtien sosiaalihuoltolain ja vammaispalvelulain mukaista kuljetuspalvelua saavat henkilöt voivat tilata taksin numerosta 010 476 5656. Taksi kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen lähtöä.
Puhelut menevät Tampereen Aluetaksi Oy:lle, jonka toimitusjohtaja Ismo Lehtinen on tyytyväinen Lempäälän kunnan kanssa alkavaan yhteistyöhön.
– Kelan kanssa meillä on hyvät kokemukset yhteistyöstä, samaa jouhevaa yhteistyötä toivomme myös Lempäälän kunnan kanssa, Lehtinen sanoo. Kuljetuksia voidaan hänen mukaansa yhdistellä, mikäli aikaraja sen sallii.
Tampereen Aluetaksi Oy postittaa uudet taksikortit ja uuden tilausnumeron asiakkaille 6. heinäkuuta alkaen.
Mikäli asiakas tarvitsee erityisen syyn vuoksi tuttua taksia, häntä pyydetään ottamaan yhteyttä vammaispalvelutoimiston vs. sosiaalityöntekijään Mira Kauhaseen, joka vastaa 8.-24. heinäkuuta, ja sen jälkeen vammaistyön johtajaan Leila Haakanaan. Sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalveluiden osalta yhteyttä voi ottaa avopalveluiden esimieheen Annikki Lepolaan.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?