Lempäälään golfin Pirkanmaan Junnutourin mestaruus

Hiisi-Golfin junnut voittivat kesän Pirkanmaan Junnutourin mestaruuden tiistaina 28. heinäkuuta. Golf Pirkkalassa pelattu finaali oli tiukka, mutta kokonaistuloksissa voitto tuli Lempäälään.

PJT 7 Golf Pirkkalassa pelattiin aurinkoisessa säässä. Hiisin joukkueessa finaalissa pelasivat Tiitus Lehtonen, Jerina Mattsson, Nea Virtanen, Tuomas Ali-Löytty, Janella Mattsson, Toivo Ali-Löytty ja Eero Sirkka.

Tiitus Lehtonen oli poikien sarjan kolmas 22 bogeypisteellä ja Tuomas Ali-Löytty viides 16 pisteellä. Tyttöjen sarjan voiton vei Jerina Mattsson 21 bogeypisteellä ja Nea Virtanen tuli toiseksi tuloksella 20 pistettä.

Finaalipäivän kilpailu itsessään oli tiukka, sillä Golf Pirkkala ja Hiisi-Golf saivat kilpailussa yhtä paljon pisteitä. Kokonaistulokset ratkaisivat kuitenkin Pirkanmaan Junnutourin mestaruuden 2015 Hiisin junnuille. Pisteitä hiisiläiset ehtivät kerätä 166, kun taas toiseksi tulleella Tammer-Golfilla pisteitä oli kasassa 149. Tämän vuoden mestaruus katkaisi Golf Pirkkalan voittoputken, ja mestariseuran kiertopalkinto palasi Hiisi-Golfille viiden vuoden jälkeen.

Kuvassa vas. Eero Sirkka, Tiitus Lehtonen, Nea Virtanen, Janella Mattsson, Jerina Mattsson, Tuomas Ali-Löytty ja Toivo Ali-Löytty. Kuvassa esiintyvien junnujen lisäksi PJT:n osakilpailuihin on osallistunut myös Aleksi Tuunainen. Kuva: Tuire Jäntti

Kuvassa vas. Eero Sirkka, Tiitus Lehtonen, Nea Virtanen, Janella Mattsson, Jerina Mattsson, Tuomas Ali-Löytty ja Toivo Ali-Löytty.
Kuvassa esiintyvien junnujen lisäksi PJT:n osakilpailuihin on osallistunut myös Aleksi Tuunainen.
Kuva: Tuire Jäntti