Ruokahuolto on ottanut huomioon myös juhlapäivät ja oppilaiden toiveet

Vastine 27.5.2013 Lempäälän-Vesilahden Sanomissa olleeseen yleisönosastokirjoitukseen Säästäväisen Vesilahden ”säästöjä”:

Vesilahden kunnan ruokapalvelut ovat vuoden 2013 aikana huomioineet juhlapäiviä sekä järjestäneet erilaisia ruokateemoja. Koululaiset ovat saaneet laskiaisena laskiaispullaa ja vappuna munkkia. Alkuvuoden aikana ruokapalvelut ovat järjestäneet oppilaiden laatiman mieliruokaviikon sekä hyvät tavat pöytään teemaviikon.

Lisäksi huomioimme oppilaiden toiveita mahdollisuuksien mukaan ja näistä tämän hetken suosikiksi on noussut tortillapäivä, joka on myös toteutettu tämän kevään aikana. Ketsuppia on tarjolla makaronilaatikon kanssa sekä pehmeää leipää tarjoillaan noin kerran viikossa näkkileivän kera. Koulujen päätöspäivän kunniaksi oppilaat saavat myös jäätelön kesälaitumille lähtiessään.

Kokouspalkkioista on voinut luopua

Luottamushenkilöt, jotka ovat halunneet luopua kokouspalkkioista ovat niistä voineet luopua ja voivat halutessaan tehdä niin jatkossakin.

Teknisesti luopuminen on toteutettu niin, että palkkioita ei ole heille maksettu.

Viime vuosina kokouspalkkiosta on halunnut luopua kolme henkilöä. Koska Liikunta- ja nuorisolautakunnan jäsenet niin haluavat, he saavat jatkossa korottamattoman palkkion (Kunnanvaltuuston päättämä kokouspalkkion korotus oli 10,00 euroa/kokous), kun toimittavat palkanlaskentaan korotuksesta luopumisilmoituksen.

Annamme mielellämme lisätietoja ym. asioihin liittyen.

 Kati Lindeman

siivous- ja ruokapalvelupäällikkö

Marja-Riitta Kela

palvelusihteeri

 

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>