Linjat 71 ja 70 yhdistetään – Länsilinjat liikennöitsijäksi

Länsilinjat voitti Kangasala-Lempäälä sekä Tampere-Vesilahti-linjojen kilpailutuksen. Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta päätti 11. syyskuuta, että linja-autoliikennöinnissä linjan 50 (Pikonlinna/Kaivanto-Kangasala–Tampere/Keskustori–Lempäälä–Haurala) ja 54 (Tampere-Ideapark-Lempäälä-Vesilahti-Narva) kilpailutuksen on voittanut Länsilinjat Oy. Molempien linjojen sopimuskausi on noin neljä vuotta (1.7.2014 – 31.5.2018) ja lisäksi optiokausi kolme vuotta. Linjan 50 hankinnan arvo koko sopimuskaudelta on 19,6 miljoonaa ja linjan 54 hankinnan arvo on 2,7 miljoonaa.

Ensi vuoden heinäkuussa toimintansa käynnistävä linja numero 50 on sama kuin nyt Väinö Paunu Oy:n liikennöimät linjat 71 ja 70. Nykyiset linjat yhdistetään.

Kommentit (3)

  1. Minna

    Ikävä tulee Paunua ja heidän ammattitaitoisia ystävällisiä kuljettajiaan. Puhumattakaan Paunun autokalustosta josta Länsilinjat voi vain nähdä unta jos ei sitten hanki tälle linjastolle 2010-lukulaisia autoja. Voi itku, ei voi muuta sanoa. Kilpailutus pilaa näköjään ihan kaiken.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?