Hokki–Kisa 3–2, Kisa–Peliitat 5–1, KeuPaHT–Kisa 2–7

Nuorisokaarti astui ryminällä esiin

LeKi:n Jimi Kuronen kolkuttelee nuorten MM-joukkueen portteja. Kuva: Jani Huurne

LeKi:n Jimi Kuronen kolkuttelee nuorten MM-joukkueen portteja. Kuva: Jani Huurne

Pelien henget: Puolentoista viikon tauko teki Kisalle hyvää. Sen aikana joukkue hioi tiettyjä asioita, muun muassa nopeampaa pelin avaamista sekä hyökkäyspelin suoraviivaistamista, jotka toimivat viikon peleissä alkukautta paremmin. Myös joukkuehenki alkaa hitsautua saumattomammaksi.

Juujärven jupinat: – Joukkue oli viikon peleissä valmis laitamaan itsensä likoon. Saimme ratkaisuvoimaa laajemmalta sektorilta kuin aiemmin, iloitsi hyvää työtä esikuntineen tauon aikana tehnyt päävalmentaja Juha Juujärvi.

Luhtalampi ja Simontaival säkenöivät: uusista ratkaisijoita etenkin Aleksi Luhtalampi (2+1) ja Matias Simontaival (2+2) saivat kovasti kaivattuja onnistumisia. Molemmat ovat pelanneet syksyn aikana kelpo kautta, mutta kun maaleja ja syöttöjä ei synny, menee peli puurtamiseksi. Onnistumiset taas ruokkivat uusia onnistumisia, joita toivottavasti tulee nuorille miehille jatkossakin.

Jimi ja Jimi: Kisan puolustuspään isäntäkaksikko on loukkaantumisestaan toipunut Jimi Santala ja jopa nuorten MM-kisasakin portteja kolkutteleva Jimi Kuronen. Molemmat ovat taitavia, kiekollisia pakkeja, joilta lähtee kuti herkästi ja avaukset tarkasti.

Hildenin ura Kisassa ohi: Yksi joukkueen värikkäimmistä hahmoista, konkarihyökkääjä Antti Hilden, ei enää esiinny Kisassa, vaan ura jatkuu yhteisymmärryksessä puretun sopimuksen jälkeen Nokian Pyryssä.

Mitä seuraavaksi?: Keskiviikkona Kisa saa vieraakseen JyP Akatemian, ja perjantaina samat sakit kohtaavat Jyväskylässä. Lauantaina 22. marraskuuta sarjakärki ja tuleva liigatiimi KooKoo saapuu tähtipelaajineen Hakkariin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?