Seurakunnan taloudellista avustusta ajanvarauksella

Lempäälän seurakunnan diakoniatyön taloudellisen avustamisen vastaanottokäytäntö muuttuu ensi vuoden alussa. Tammikuun 1. päivästä alkaen asiakkaan on varattava keskusteluaika diakoniatoimiston päivystysaikoina tiistai- ja torstaiaamupäivisin. Varsinainen keskustelu pyritään järjestämään viikon sisällä soitosta.

Päivystysaikoina voi myös poiketa Lempoisten seurakuntatalon diakoniatoimistossa osoitteessa Kirkkopolku 1 sopimassa keskusteluajasta. Päätöksen pohjaksi on vastaanotolle otettava mukaan tarvittavat maksutositteet ja viimeisin toimeentulolaskelma.

Uudella käytännöllä varmistetaan, että vastaanotolla on aikaa pohtia asiakkaan taloudellista tilannetta ja keskustella rauhassa muistakin asioista.

Lempoisten seurakuntatalon diakoniatoimistosta saa tiistai- ja torstaiaamuisin kauppojen lahjoittamaa leipää. Usein tarjolla on banaanejakin.

Toiminta jatkuu entisellään, vaikka diakonian taloudellinen avustaminen siirtyy ajanvaraukseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?