Energia-trap Kokkovuoressa

Pohjois-Hämeen Ampujien Haulikkokerho järjestää tänä vuonna historian toisen Energia-Trap -kilpailun Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa Lempäälässä lauantaina 18.6.2016 kello 10.

Energia-Trap on avoin alueellinen kilpailu, jonka lajina on kansallinen trap. Kilpailusarjat ovat Y, N, Y15, Y20, Y50, Y60, Y70, Y75. Kilpailussa ammutaan 75 kiekkoa ja finaalit, paitsi Y15-sarjassa 75 kiekkoa ilman finaalia. Kilpailu on osa uutta, tänä vuonna alkanutta Beretta 1-Cup -turnausta, jossa on kolmetoista osakilpailua eri puolilla Suomea. Lisäksi kilpailu kuuluu Lempäälä 150 -juhlavuoden tapahtumiin.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa on perinteisesti järjestetty kovatasoisia kilpailuja, joissa on ollut mukana SM-mitalisteja useissa eri sarjoissa. Tässäkin kilpailussa nähdään muun muassa useita Pohjois-Hämeen Ampujien tuoreita SM-mitalisteja erityisesti nuorista ja naisista. Toista kertaa järjestettävä Energia-Trap on Kokkovuoren kilpailuvalikoimassa vielä melko uusi, mutta kilpailijat eri puolelta Suomea ovat löytäneet kilpailun hyvin.

Energia-Trapin nimi juontaa juurensa sponsoreihin – kilpailua ovat tukemassa Gasum, Elenia sekä Tampereen Sähkölaitos. Kyseiset yhtiöt ovat tukeneet myös Pohjois-Hämeen Ampujien nuoria haulikkoampujalupauksia, joita onkin ilmoittautunut suuri joukko kilpailuun mukaan.

Yleisölle on tapahtumaan vapaa pääsy, ja trapia on lajina erittäin helppo seurata. Lisäksi yleisöllä on kilpailun aikana mahdollisuus tutustua Haulikkokerhon toimintaan. Paikan päällä on myös kahvila. Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksessa järjestetään tänä kesänä myös Kokkovuori Grand Prix 2.–3. heinäkuuta.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?