On naisia kähmitty jo 70-luvulla

Ostimme mieheni kanssa talon Kuljusta, mutta siinä ei ollut saunaa. Rakensimme saunan ja odotimme virkamiehen tuloa. Samana aamuna mieheni piti lähteä asioita hoitamaan Tampereelle ja hän otti nuoremman 3-vuotiaan poikamme mukaan. Vanhempi, 6-vuotias poika jäi minun kanssani kotiin.

Virkamies tuli ja kertoi, että odotti tiellä niin kauan, että näki mieheni lähtevän. Kun kumarruin ottaman papereita lipaston laatikosta, hän kävi kiinni takaapäin ja sanoi, että voi teillä on täällä toinenkin lapsi. Niin, että mitä sitten, sanoin. Hän luuli, että olen yksin. Kävimme saunalla ja ajattelin, että jos vielä käy minuun kiinni, isken ämpärillä. No, ei käynyt.

Tulimme sisälle ja virkamies vaan päivitteli, että olisitpa ollut yksin. Noin 6-vuotias poikani pelasti minut suuremmalta kähminnältä ja ehkäpä jopa raiskaukselta.

Kun mieheni tuli kotiin, niin kerroin hänelle, että tämmöisiä saunan paperien tarkastajia liikkuu tarkastamassa talojen emäntiä. Mieheni sanoi, että olisit iskenyt kattilalla. Niin varmaan olisinkin.

Nimim. Äidin pelastaja 6-vuotias poikani

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>