Loiskeelle kylmää kyytiä Valkeakoskella

PS-44 – Loiske 4 – 0 (4-0).
Pelin henki: Valkeakosken Pallosepot oli pakkovoiton edessä, kun Lempäälän ylpeys Sääksjärven Loiske marssi sitä vastaan Apian kentälle jalkapallon kolmosdivarin otteluun. Palloseppojen voittosarake oli ennen Loiske-kamppailua avaamatta, minkä huomasi isäntätiimin nälkäisestä menosta heti avausvislauksesta alkaen. Pallosepot on ykkösessä pelaavan Valkeakosken Hakan farmiseura, nytkin pöytäkirja kertoi, että Palloseppojen sakissa peräti 13 pelaajaa oli Hakan farmiapuja. Avausjakson hurja myllytys ratkaisi pelin, mille tuli sinetti 35. minuutilla, kun Loiskeen maalivahti Tuomas Mäkinen ajettiin punakortilla kentältä pukukopin puolelle. Maaliin marssi kenttäpelaaja Jaakko Orhanen, kun toista veskaria ei Loiskeen rosterissa ollut mukana.
Valmentajan kommentit: – Pelissä tapahtui aika paljon kaikenlaista, mutta pääpointti oli, että meidän pelissämme ei tapahtunut alkuminuuteilla juuri mitään. Emme olleet jostain syystä valmiita peliin. Kun ottelu oli jo ratkennut, kykenimme yhden miehen vajaallakin tasapäiseen kamppailuun Palloseppojen kanssa. Vastustajalla oli paljon hyvin treenanneita ja taitavia nuoria miehiä joukkueessaan, ymppäsi Loiskeen pääpiiskuri Jani Alanne pelitapahtumat yhteen.
Sarja repeämässä: Kolmosdivisioonassa tällä kaudella näyttää olevan aikamoiset tasoerot. Kärjessä Porin Jazzin kakkossakki ja Nokian Palloseura ovat olleet keväällä vakuuttavimmat. Keskiryhmä on tasainen, mutta hännille juuttuneet ToVe, Rauma ja Pirkkala ovat aika lailla valmista tavaraa nelosdivisioonaan kaudelle 2016. Neljännestä putoajan paikasta käydään kesän ja syksyn aikana verinen otatus. Tosin kausi on todella nuori ja heilahteluita tapahtuu voimasuhteissa paljon. Loiskeen alkutahti lupaa painia keskikastissa sijojen 4 – 8 välissä.
Muut paikalliset: Vesilahden Visan leirissä oli riemua, kun Otso Harmaalan loppuhetkien maalilla Visa nappasai kauden toisen voittonsa vitosdivarissa lukemin 2 – 1 vastustaastaan HST:sta. LeKi-futis nujusi puolestaan samassa sarjassa 1 – 1-tasurin Vammalan Vapsin kanssa.
Mitä seuraavaksi?: Loiske pelaa perjantaina 29. toukokuuta kotiareenallaan TPV:n kakkosjoukkuetta vastaan tärkeän pelin, sillä TPV on kolmen pisteen eli voiton verran Loiskeen takana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?