Löytötavaratalo Oy harkitsee liiketoimintansa lopettamista

Löytötavaratalo Oy on 5. joulukuuta aloittanut yhteistoimintaneuvottelut asiassa, jossa yhtiö harkitsee koko liiketoimintansa lopettamista. Yhteistoimintaneuvottelut koskevat siten koko yhtiön henkilöstöä. Yhteistoimintaneuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Perheyhtiönä toimiva Löytötavaratalo Oy on harjoittanut liiketoimintaa kuluttajakaupan alalla jo 1970-luvulta alkaen. Sen toiminta alkoi Lempäälästä vuonna 1972. Löytötavaratalolla on ollut liikkeitä lisäksi Lielahdessa, Nokialla ja Ylöjärven Elovainio-kauppaksekuksessa.

Yhtiö on yrittänyt usean viime vuoden ajan eri toimenpitein parantaa kannattavuuttaan siinä onnistumatta. Toimialalla vallitseva haastava taloudellinen tilanne ei näytä olevan muuttumassa ja toimialan tavanomaista suurempi kilpailutilanne on edelleen heikentänyt kannattavuutta.

Yhtiö on näissä olosuhteissa ollut pakotettu harkitsemaan koko liiketoimintansa lopettamista tai siihen tähtääviä yritysjärjestelyjä, todetaan tiedotteessa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?