Naishiihtäjät tapasivat Vaihmalassa

Aino-Kaisa Saarinen (vas.), Leena Nurmi, Sanni Alatalo ja Oona Kettunen saivat tapaamisesta pieniä ja suuria ideoita toteutettavikseen. Kuva: Antero Korhonen

Edustushiihtomme naiset pohtivat heinäkuun alussa tuntikaupalla Lempäälän Vaihmalan Hovissa muun muassa sitä, miten luoda taloudellisestikin toimivia suhteita yritysmaailmaan, miten saada hiihdolle enemmän näkyvyyttä ja miten saada oikea tieto liikkumaan liukkaasti harrastajien kesken ja myös ulospäin.

Vetäjinä toimivat LeKi:n puheenjohtajanakin kunnostautunut yrityskouluttaja Vesa Peltonen ja seuran edustushiihdon manageri Esa Virtanen.

Tilaisuuden ajoitus osui kohdalleen, sillä juoksusta hiihtoon vaihtaneen Oona Kettusen tulo Lempäälän Kisaan oli vahvistunut edellispäivänä. Päivän perusteella menestys ensi talven lumilla ei ole ainakaan joukkuehengestä kiinni.

Teksti: Antero Korhonen

Luistavia latuja pohjustettiin myös Vaihmalan pihapuiston siimeksessä, missä hiihtäjät pääsivät muonittamaan erikoisia sikoja. Siat eivät tienneet, että ruokkijanelikolla on arvokisamitaleja maailman huipputasolta lähtien kilokaupalla. Kuva: Antero Korhonen

 

Hiihtotähdet pohtivat tulevaa Vesa Peltosen (takana vasemmalla) johdolla. Kuva: Antero Korhonen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.