Vesilahden kunnanvaltuutettu Riitta Rantala on pyytänyt eroa

Vesilahden kunnanvaltuutettu Riitta Rantala (kd.) on pyytänyt eroa 31.5. Vesilahden kunnan kaikista luottamustehtävistä paikkakunnalta muuton vuoksi. Kunnanvaltuustoon nousee varavaltuutettu Aura Elliott.

Kunnanhallitus ehdotti kokouksessaan 8.6. kunnanvaltuustolle, että se myöntää eron Rantalalle. Valtuusto tekee päätöksen erosta ja ratkaisee Rantalan seuraajan kunnanhallitukseen. Uudet henkilöt luottamustehtäviin valitaan kunnanvaltuuston kokouksessa 15.6.

Rantala on myös valtuuston vaalilautakunnan jäsen, Pirkkalan hyvinvointilautakunnan varajäsen ja Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokouksen varajäsen.

Kotikunnan muuttuessa Rantala menettää vaalikelpoisuuden vanhaan kotikuntaansa Vesilahteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?