Lempäälässä vuonna 1906 valmistetut kiesit Tervolassa

Kiesit on valmistettu Lempäälässä vuonna 1906.

 

Tällaiset Suomen suuriruhtinaskunnan aikaiset Lempäälässä valmistetut kiesit löytyivät vävypoikamme Aapo Ylimartimon kesäpaikalla sijaitsevan navetan vintiltä Tervolasta. Onko lukijoilla lisätietoja valmistajasta?

 

Simo Saarimaa

Kuvan lähettänyt Simo Saarimaa kyselee, tietävätkö lehden lukijat enemmän valmistajasta.

Kiesit ovat hyvin säilyneet.

Yksi kommentti

  1. Seppo Taatila

    Näyttäisivät olevan Koskisen ajokalupajassa Lempäälän Kuokkalassa tehdyt. Paja on Kuokkalan museoraitilla pajamuseona. Teemme Seppä Koskisen asuintalon remonttia Kuokkalassa ja tuohon aikaan paja oli käsittääkseni tässä meidän pihapiirissä. Paja siirtyi noin 1910 nykyiselle paikalleen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?