Onnikin hylännyt Loiskeen

Kuva: Eero Latukka Loiskeen palloleiriläiset saattoivat edustusjoukkueen pelaajat kentälle kolmosen peliin Härmää vastaan. Vauhdikkaan ottelun voittaja oli Härmä lukemin 1 - 0.

Kuva: Eero Latukka
Loiskeen palloleiriläiset saattoivat edustusjoukkueen pelaajat kentälle kolmosen peliin Härmää vastaan. Vauhdikkaan ottelun voittaja oli Härmä lukemin 1 – 0.

Jalkapallon kolmos- ja nelosdivarit palasivat lyhyeltä kesätauoltaan pelimelskeeseen. Lempäälän joukkueille syyskierros ei tuonut ilosanomia, vaan niin Loiske kuin LeKi-futiskin hävisivät pelinsä.

Sääksjärven Loiske sai kotiotteluunsa mukavat puitteet. Palloleirin lopetukseksi paikalla oli mukava joukko junioreita ja heidän vanhempiaan kannustamassa kauniissa kesäsäässä Loisketta voittoon Hämeenlinnan Härmästä. Pelin alkuvaiheet olivat hyvää ja päästä päähän aaltoilevaa peliä, kunnes Loiske sai otteen kenttätapahtumista. Pari kärkästä maalipaikkaa siunaantui, ehkä paras niistä Matias Riikoselle, mutta sihti ei aivan kohdillaan ollut. Toki Härmäkin iski kaksi kertaa supervaarallisesti kotijoukkueen maalille.

Toisellakin jaksolla peli oli tasaista, mutta hiukan Loiske edelleen dominoi tapahtumia ja loi inan enemmän maalipaikkoja. Pelin osaratkaisu koettiin, kun varttia ennen pelin loppumista Härmä sai pitkällä syötöllä pallon kärkimiehelleen. Loiskeen kapteeni Tomi Vikman jäi pallon tavoittelussa askeleen taakse ja ahdisti takaapäin vastustajan kumoon, mistä pelin tuomari Kirill Naishouler nosti empimättä punaisen kortin ilmaan. Hirmuista tuneenpurkausta ei kortti Loiskeen leirissä eikä Vikmaniltakaan saanut, joten suht’ oikeaan osunut tuomio oli.

Miesylivoimallakaan Härmä ei suuren suurta härdelliä Loiskeen päähän saanut, mutta kerran Jonni Thusberg livahti laidaltaan ohi Loiskeen puolustajan, keskitti maalille, josta Mohammed Ahmed iski kliinisesti pallon verkkoon. Lukemat 0 – 1 jäivät pelin lopputulokseksi, vaikka loppuun saakka sääksjärveläiset tasoitusta sinnikkäästi yrittivät.

– Ei ollut onni tälläkään kertaa puolellamme. Pelissä oli paljon hyvää jatkoa ajatelen, pisteitä tulee vielä, valoi uskoa Likseen joukkeenjohtaja Pertti Suhonen.

LeKi-futis tärmäsi nelosdivarissa sarjakärki HJS:n kovuuteen. Vailla pistemenetyksiä etenevä HJS nappasi vakuuttavan 6 – 0-voiton sarjan jumbona käkkivästä LeKistä.

Palloliiton taholta tihkuneet viimeisimmät tiepot arvelevat, että niin kolmosesta kuin nelosestakin tippuisi kaksi joukkuetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?