LeKi – SaPKo-ottelun pelimiespeukkupelaajat

2 peukkua Jaakko Pellinen

1 peukku Jarkko Pyymäki

Raadissa olivat tapahtumakoordinaattori Kimmo Reiman Lempäälän Kisasta ja Juha Raunio Lempäälän-Vesilahden Sanomista.

– Kyllä on pakko kompata päävalmentaja Kuuselan Miikkaa ja sanoa, että poikien lataus ei tänään ollut vaadittavalla tasolla. Ymmärrettävää toki, kun Vaasasta edellispäivänä oli kuittaantunut yksi kauden makeimmista voitoista. Nytkin peli alkoi hyvin ja LeKi johti peliä 1–0 ja 2–1, avauserässä olisi ollut paikat jopa useampaan maaliin, tiivisti LeKin Mestis-pelien otteluisäntänä tämän kauden ajan toiminut Kimmo Reiman.

– Pellisen Jaakko on ollut pitkään loukkaantunut ja sen jälkeen parantanut peli peliltä otteitaan, tänään kruununa hieno rankkarimaali. Pyymäen Jarkko joukkueen kapteenina osoitti hienoa sitoutumista, kun hän lähti pelaamaan sekä Vaasaan että tänne Hakkariin, vaikka perheenlisäyksen h-hetket olivat käsillä, kehaisi Reiman juuri niitä pelaajia, jotka kehaisun SaPKo-pelistä ansaitsivat.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?