Kauden komeinta peliä Hakkarissa

Kuva: Jani Huurne Kisan maalivahtina Jukurit-pelissä pelasi Dominik Hrachovina, joka ei juuri kovassa kiekkosateessa (41 torjuntaa9 ehtinyt selkäänsä suoristaa. Hrachovina piti Kisan pistejahdissa mukana aivan loppuun saakka, mutta Jukurit teki voittomaalin 2,5 minuuttia ennen loppua ja vei pisteet maalein 3 - 2.

Kuva: Jani Huurne
Kisan maalivahtina Jukurit-pelissä pelasi Dominik Hrachovina, joka ei juuri kovassa kiekkosateessa (41 torjuntaa9 ehtinyt selkäänsä suoristaa. Hrachovina piti Kisan pistejahdissa mukana aivan loppuun saakka, mutta Jukurit teki voittomaalin 2,5 minuuttia ennen loppua ja vei pisteet maalein 3 – 2.

TuTo – LeKi 5 – 1, LeKi – Hokki 1 – 0
Pelien henget: Maaottelutauon jälkeen pelihommiin palannut Mestis jatkui Kisan osalta Turussa, jossa TuTo oli vastaansanomattomasti parempi. Pienet jossittelusaumat Kisallekin jäivät, mutta maalivahti Aaro Peltosen yli 40 torjuntaa todistavat, että Turussa TuTo oli pelin kuskina. Lempäälässä sen sijaan ystävänpäivänä 14. helmikuuta yli 320-päinen kotiyleisö sai nähdäkseen jopa kauden parhaan ottelun, kun tehopakki Jimi Santalan ylivoimamaalilla ja molari Dominik Hrachovinan muurimaisilla torjunnoilla Kisa löi kajaanilaisvieras Hokin jalkapallolukemin.
Juujärven jupinat: – Nollapeli on harvinaista herkkua, joten hyvältähän se maistui. Huippupeli ”Domi”-veskariltamme, iso plussa myös tasapainoisesti esiintyneelle neljälle ketjullemme, suitsutti iloinen valmentaja Juha Juujärvi Hokki-kaadon jälkeen.
Haalariketjulle kunniaa: Kisan nelosvitja, jossa oman kylän miehen Sami Laakson ympärillä viilettivät Matias Simontaival ja Valtteri Järviluoma, sai taktisesti vaativan tempun pimentää Hokin pelätty tehokas ykkösketju. ”Laaksolaiset” onnistuivat loistavasti, jopa niin hyvin, että Simontaival sai kostoksi Hokki-pakki Valtteri Parikan ruman taklauksen selkäänsä, josta Parikka passitettiin suihkun puolelle. Hyvää henkeä ja taistelua esitti koko Kisan joukkue, pelin lopussa kroppaa uhrattiin kutien nöyrälle blokkaamiselle.
Kokoonpanot valmiit: Tämän vuoden siirtoraja umpeutui maanantaina 16. helmikuuta. Kisa teki omat isoimmat siirtonsa jo aiemmin, kun hyökkääjät Roope Ranta ja Antti Mäkilä saapuivat LeKi-nuttuun. Aivan siirtorajan kynnyksellä kuitenkin vielä muutama pelaajaliike tapahtui, sillä Kiekko-Vantaassa loistavan kauden alun pelannut keskushyökkääjä Tomi Tuomisto vahvistaa loppukauden ajan LeKiä. Myös kokenut maalivahti, kauden aikana Lempääläsäs treenannut Mika Noronen pelaa ainakin perjantaina Kisan maalilla Jukureita vastaan. A-juniori-ikäiset saavat liikkua siirtorajan jälkeenkin, kuten myös maalivahdit uusien sääntöjen perusteella. Jatkossakin Tapparan leirin maalivahdit Hrachovina ja Peltonen saavat olla Kisankin mukana.
– Meiltä on kauden aikana lähtenyt paljon tehopelaajia muualle, mutta hyvin organisaatiomme on reagoinut ja yhteispeli Tampereen suuntaan toimii mainiosti. Näin Kisa ei siirtorajalla heikentynyt, vaan loppukauteen aukesi mukavat näkymät. Muut kärkijengithän ovat jo Lempäälässä tällä kaudella kaatuneet, nyt perjantaina isketään isolla nälällä Jukureitten kimppuun, hehkuttaa siirtorajan loppuhetkiin tyytyväinen Juha Juujärvi.
Väki herää: Tällä kaudella Hakkarin katsomossa on ollut viriilimpää pöhinää kuin muutamalla aiemmalla kaudella. Kisan takavoimien markkinointitempaukset, kuten ystävänpäivän pukeutumiskisa, ovat virkistäneet Hakkarin meininkiä. Kotijoukkueen hyvä pelaaminen toki on edelleen paras markkinointikikka, mutta yleisön viihtymiseksi ja houkuttelemiseksi jokainen jippo kannattaa käyttää. Perjantaina 20. helmikuuta Kisan vieraaksi saapuu Jukurit Mikkelistä, silloin ”Leijonien”-tykistä ammennetaan yleisölle hernerokkaa.
Mitä seuraavaksi?: Kisa käy runkosarjan kutossijasta Savonlinnan kanssa hurjaa kilpajuoksua. Lisäpisteitä tällä viikolla Kisa jahtaa ensiksi tänään Kiekko-Vantaan vieraana ja perjantaina siis Jukureilta kotiareenallaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?