Ahtialanjärvi ei lintubongaria petä

Lempäälän Ahtialanjärvi on hyvä lintuvesi havainnointiin. Kari Saarinen ikuisti 19. toukokuuta selkälokkiparin. – Kuva on otettu Ahtialanjärven rannassa, kuvausetäisyys noin 50 metriä. Kohteen yläpuolella lenteli tiira, joka aina välillä teki syöksyjä kuvan lintuja kohden, Saarinen kuvaa. Kuva: Kari Saarinen

Lempäälän Ahtialanjärvi on hyvä lintuvesi havainnointiin. Kari Saarinen ikuisti 19. toukokuuta selkälokkiparin. – Kuva on otettu Ahtialanjärven rannassa, kuvausetäisyys on noin 50 metriä. Kohteen yläpuolella lenteli tiira, joka aina välillä teki syöksyjä kuvan lintuja kohden, Saarinen kertoo. Kuva: Kari Saarinen

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>