Tikkupullaa ja seitsemän sortin herkkuja

Viime sunnuntaina järjestetty Ravintolapäivä poiki tällä kertaa Lempäälään kaksi pop-up -ravintolaa. Lempäälän seurakunnan järjestämä Seitsemän sortin kahvila ja Kanavan Vartijoiden sekä Erä-Pirkkojen Tikku & Pulla tarjosivat kävijöilleen makoisia herkkuja.

Molempien pop-up -kahviloiden teemana oli hyväntekeväisyys. Partiolaisten Tikku & Pulla lahjoitti kahvilansa tuoton Yhteisvastuukeräykseen. Seitsemän sortin kahvilan tuotot taas ohjattiin naisten Kimbilio-turvakotiin Tansaniaan.

Yhteensä ravintolapäivänä avattiin 1244 pop-up -ravintolaa, -kahvilaa ja -baaria 29 eri maassa.

Lisää kuvia ja video katsottavissa Digilässä tiistaina 23. helmikuuta klo 20 alkaen. http://digila.fi/

Tikkupulla maistuu hyvältä erityisesti mansikkahillon kera. Markus Perko ja Riina Aspila paistoivat tikkupullia sunnuntaina Kanavan Vartijoiden ja Erä-Pirkkojen yhteisessä pop-up-kahvilassa.Kuva: Katariina Onnela

Tikkupulla maistuu hyvältä erityisesti mansikkahillon kera. Markus Perko ja Riina Aspila paistoivat tikkupullia sunnuntaina Kanavan Vartijoiden ja Erä-Pirkkojen yhteisessä pop-up-kahvilassa.Kuva: Katariina Onnela

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>