PuSu-tanssit Kuljussa

Letkajenkkaa tanssittiin 150 sekunnin ajan.

Letkajenkkaa tanssittiin 150 sekunnin ajan.

Lempäälä / Sääksjärven lionsklubi järjesti  huhtikuun lauantaina  Punainen Sulka -kampanjaan liittyvät tanssit Kuljun työväentalolla.  Suomen Lions- liitolla on alkanut maaliskuussa Punaisen Sulan -kampanjatällä kertaa lasten ja nuorten hyväksi. Tämä  seitsemäs kampanja jatkuu kesäkuun  2017 loppuun.

Kuljun Työväentalolla oli perinteiset tanssit elävän musiikin tahdissa. Tapahtuman järjestelyistä vastasi Maarit Saarnion johdolla koko naisklubi. Ahjolan kansalaisopiston kautta löytyi Iskusävelorkesteri Maininki.  Orkesterin ohjelmistosta  löytyi monenlaista tanssimusiikkia  kuten valssia, tangoa, jenkkaa sekä foxia.  Lempäälän kunnan 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tanssittiin jenkkaa 150 sekunnin ajan.

Kahviosta sai ostaa sekä makeaa että suolaista syötävää tanssien lomassa. Myös grilli oli pihassa kuumana makkaran nälkäisille. Viimeisellä väliajalla arvottiin yritysten lahjoittamat voitot.  Ilta oli tanssijoiden ja orkesterin sekä järjestäjien mielestä onnistunut ja kaikille jäi hyvä ja iloinen mieli kotiin vietäväksi.

Sääksjärven koulun seiskaluokkalaiset  huolehtivat narikasta ja saivat siitä korvauksen luokkaretkensä kassaan.

Tapahtumasta kertyneet varat menevät lyhentämättöminä Punainen Sulka -keräykseen.  Paikalliset klubit saavat keräämästään tuotosta lahjoittaa  25 % omalle paikkakunnalle lasten ja nuorten hyväksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?