Diakoniatyölle yli tuhannen euron lahjoitus

Lahjoituksen luovutustilaisuudessa vasemmalta Johanna Kylmälahti, Enni Huhtala, Ilpo Laineenoja ja Pekka Siitonen.

Lions Club Lempäälä lahjoitti Lempäälän seurakunnan diakoniatyön Patu-toiminnalle 1 155 euroa.

Patu on Lempäälän seurakunnan diakoniatyön päihdetyötä, joka on suunnattu kaikille päihdeongelman kanssa kamppaileville lempääläläisille. Lyhenne tulee sanoista Parempi tulevaisuus.

Patu-toiminnan tavoitteena on tarjota kohtaamisia, aktivoivaa toimintaa ja yhdessäoloa ja -tekemistä monipuolisissa ympäristöissä.

Lahjoitus myönnettiin Lempäälän seurakuntatalolla 3. joulukuuta kirkkokahvien yhteydessä, ja tapahtumaa seurasi salintäyteinen yleisö. LC Lempäälästä lahjoitusta olivat myöntämässä klubinpresidentti Ilpo Laineenoja ja rahastonhoitaja Pekka Siitonen. Patun puolesta lahjoituksen vastaanottivat diakoni Johanna Kylmälahti sekä projektityöntekijä Enni Huhtala.

 

Lahjoitusvarat oli kerätty Suomen Lions-liiton organisoiman Punainen Sulka -kampanjan yhteydessä, jossa LC Lempäälä keräsi 7 900 euron potin Suomen Lions-liitolle.

Keräys järjestettiin 100-vuotiaan Suomen nuorten hyväksi. Kerätyt varat, yhteensä noin 2,8 miljoonaa euroa jaetaan nuorten elämänhallintaan, syrjäytymisen ehkäisemiseen, mielenterveystyöhön sekä päihteettömän elämän edistämiseen.

LC Lempäälän keräämästä summasta palautui klubille neljännes eli 1 975. Summan loppuosa eli 840 euroa myönnettiin Lions-Quest ohjelmalle, jolla tarjotaan kahdelle lempääläläiselle opettajalle elämän taitoja nuorille tarjoavaa koulutusta. Suuren kiinnostuksen vuoksi LC Lempäälä kustansi vielä kaksi lisäpaikkaa koulutukseen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?