Loiskeen tahmeat otteet jatkuivat Hervannassa

Loiske jatkoi kesätauon jälkeisin hiukkasen tahmeita peliesityksiään, kun se hävisi jalkapallon kolmosdivarissa vieraskentällä Hervannassa TPV/2:lle lukemin 1 – 3 (1-2). TPV oli hiukan liikkuvampi ja himokkaampi joukkue, jos toki Loiskekin maalipaikkoja loi enempään kuin yhteen osumaan.
– TPV:lle hatunnosto, he pelasivat hyvän pelin. Muutama edustusjoukkueen kaveri heillä oli mukana rosterissaan, mutta se oli edeltä käsin odotettua, eikä ratkaissut peliä, tuumasi Loiskeen valmentaja Jani Kangasmaa.
Loiske sai salama-alun, sillä heti alkuminuuteilla TPV-puolustus rikkoi rankkarin arvoisesti loiskelaishyökkääjää. Maalitykki Tomi Lahtinen ei pilkulta erehtynyt, vaan vei Loiskeen johtoon. Iloa johtoasemasta kesti vain muutaman minuutin, kun TPV tuli tasoihin.
– Syöttöpelimme toimi, saimme luotua maalimestojakin, mutta hiukan ratkaisuissa olimme pehmeitä, arvioi Kangasmaa.
Loiskeen avauksessa esiintyi tuore hankinta Joonas Liemula ja myös edellispelin pirteästi pelannut Matias Keskitalo oli aloituskokoonpanossa mukana.
– Molemmille voi antaa plussat hyvästä ja energisestä peliesityksestä, kiitti Kangasmaa.
Loiske haki toisella jaksolla tasoitusmaalia, mutta 71. minuutilla Arttu Mätön iskemä TPV:n kolmas maali hiukan kiriä lamautti. Paha takaisku tuli aivan pelin lopussa, kun luottotoppari Joel Mattjus ajettiin suoralla punakortilla kentältä pois taklauksensa jälkeen.
– Varoitus olisi tilanteesta mielestäni riittänyt, mutta tuomari totta kai tekee nopeasti ratkaisunsa. Meille Joel on äärimmäisen tärkeä lenkki, joten kun hän on poissa kahdesta seuraavasta ottelusta, tietää se meille miettimistä, miten puolustuspakettimme kasataan, harmitteli Kangasmaa.
Loiske kohtaa seuraavassa ottelussaan Sääksjärvellä sarjanelosen Ilves-Kissat perjantaina 11. elokuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?