Joku varasti vammaisten yhdistelmäpyörän

Lempäälässä on varastettu Pesäpuun pihasta tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 1.–2. lokakuuta Malikkeen yhdistelmäpyörä Draisin Plus.

Yhdistelmäpyörä on kahden kuljettava ns. pyörätuolin ja polkupyörän yhdistelmä, joka mahdollistaa vaikeasti vammaisen pyöräilyn ohjatusti. Pyörä on ollut Lempäälän kunnalta lainassa Malikkeelta. Lyhenne tulee sanoista matkalle, liikkeelle, keskelle elämää.

Pyörän arvo on uutena 4 000–5 000 euroa. Rikosilmoituksen anastuksesta tehnyt Pesäpuun väki on ensin itse etsinyt pyörää ja nähnyt sen jälkiä Ryynikän rannassa. On mahdollista, että pyörä on ajettu laiturilta veteen. Vapaaehtoiset sukeltajat ovat lupautuneet etsimään pyörää tiistai-iltana 8. lokakuuta pohjasta.

Mikäli sattuu näkemään pyörän, voi havainnosta ilmoittaa numeroon 0206 90282. Kyseisiä pyöriä ei tietojen mukaan muita Suomessa ole.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?