Kerrostaloasutusta Hiiroksentielle

Suunnittelualue sijaitsee K-kaupan ja keskuskentän välisellä alueella. Kuva: Lempäälän kunta

Lempäälän yhdyskuntalautakunta on päättänyt asettaa nähtäville Lempoisten asemakaavan muutoksen, jonka tavoitteena on kolmen erillispientalon tontin muuttaminen osayleiskaavan mukaisesti asuinkerrostalojen korttelialueeksi Hiiroksentielle kuntakeskustassa.

Hiiroksentien asemakaavan muutos koskee kolmea nykyistä omakotitalotonttia. Alueesta on laadittu kaksi kaavanmuutosvaihtoehtoa, joissa Hiiroksentien varressa sijaitsevan asunkerrostalon tontin kerrosluvut ja rakennusoikeudet poikkeavat toisistaan.

Toisessa vaihtoehdossa kerrostalotontille tuli kaksi rakennusta, toinen kuusi- ja toinen nelikerroksinen. Rakennusoikeus on 3 800 neliötä.

Toisessa vaihtoehdossa kahden kerrostalon kerrosluku on seitsemän ja rakennusoikeutta 5 800 neliötä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?