Joukkueet toivotettiin tervetulleiksi myös ensi vuonna, vaikka myyntiuhka leijuu Krääkkiön koulun yllä

Krääkkiöturnaus kasvaa vuodesta toiseen

Team Lehtoranta vei kiertopokaalin kotiin jo toisen kerran peräkkäin. Tuuletuksen mallia näyttää Nea Hakosalmi.

Team Lehtoranta vei kiertopokaalin kotiin jo toisen kerran peräkkäin. Tuuletuksen mallia näyttää Nea Hakosalmi.

Hiekka pölisi ja palloa iskettiin soikeaksi Krääkkiöturnauksessa lauantaina 12. heinäkuuta.  Lähes täydellinen pelisää hemmotteli pelaajia, kun  aurinko pysytteli pilvessä ja lämpötila maltillisena.

Vuosi toisensa jälkeen kasvava turnaus keräsi tällä kertaa 28 joukkuetta mittelemään keskenään kiertopalkinnoista ja mitaleista.  Suuri joukkuemäärä tiesi pitkää päivää pelaajille, mutta hyväntuulinen turnaus eteni rennossa meiningissä loppuun asti.

Krääkkiöturnauksen puuhamies Reijo Mehto toteaa, ettei paineita turnauksen muuttamiseksi Toijala Lentiksen tapaan kaksipäiväiseksi ole. Hän arvelee

Pelaajat saivat niskaansa vain yhden pienen sadekuuron. Muutoin pilvinen ja sopivan lämpöinen sää loi optimaaliset olosuhteet turnaukselle.

Pelaajat saivat niskaansa vain yhden pienen sadekuuron. Muutoin pilvinen ja sopivan lämpöinen sää loi optimaaliset olosuhteet turnaukselle.

joukkueiden saapuvan vuodesta toiseen maltillisen osallistumismaksun vuoksi.

– Siitäkin tykätään, että meillä on täällä omat viheltäjät, eikä tarvitse  itse tuomaroida pelejä.

Krääkkiön koulu, jonka kentällä turnaus pelataan, on Vesilahden kunnan myytävien kiinteistöjen listalla. Miten turnauksen käy tulevaisuudessa?

– En usko, että turnaus mihinkään lähtee. Kyläyhdistyksellä on elokuussa neuvottelut kunnan kanssa. Tämä on kylän sydän, kuntosalit ja kerhot ja muut ovat täällä. Jos tämä viedään pois, niin mitä jää, Mehto pohtii.

Neljällä kentällä pelattava turnaus jakautui kahteen lohkoon ja pelejä joukkueille tuli pelattavaksi parhaimmillaan kahdeksan. Ottelut oli rajoitettu kahteen erään, jotka pelattiin suoraan kahdeksaantoista pisteeseen. Kovemman A-sarjan voittajaksi selviytyi Lempäälän Jyry ennen Välibaaria ja Toijalan Vauhtia. B-sarjan pokaali matkasi  jo toisen kerran peräkkäin Team Lehtorannalle, joka voitti finaaliottelussa Revohkan. Pronssimitalit matkasivat kotiin Jujun kaulassa.

Tällä kertaa mitaleitta jäänyt Raisu Lumouksen riveissä pelaava Raisu Lumous oli matkannut Vesilahteen pääkaupunkiseudulta asti.

– Meidät pyydettiin mukaan Toijala Lentiksessä. Käymme neljästä viiteen turnausta vuodessa, sisä- ja ulkoturnauksia. Nämä ulkoturnaukset ovat kivoja, kun mennään rennommalla asenteella, kertoi Jari Valtonen.

Ja koska Krääkkiöturnaukseen tullaan jäädäkseen, aikoo joukkue saapua paikalle myös ensi vuonna.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?