Ideaparkin Hesburger Suomen paras

Vuoden 2015 parhaan Hesburger-ravintolan titteliä tuuletettiin Lempäälän Ideaparkissa. Hesburger Lempäälä Ideapark sai kehuja erityisesti kehittymisestään edellisvuoteen verrattuna. Valintaan vaikuttivat myös muun muassa työhyvinvointiasiat, asiakaspalautteet ja nopea palvelu. Palkinnoksi voittajaravintola sai viiden tähden illallisen superkokin opastuksella koko porukalle.

– Olemme nautiskelleet voitosta ja kiillottaneet päivittäin palvelutiskillä komeilevaa pystiä, nauraa Hesburger Lempäälä Ideaparkin yrittäjä Mia-Leena Jokela.

Viime vuonna Hesburger Lempäälä Ideaparkissa tehtiin hommia tavalliseen tapaan ja palaset loksahtivat kohdalleen.

– Meillä on todella hyvä työilmapiiri ja kokeneita työntekijöitä. Olemme kuin perhe, jossa asiat hoidetaan niin kuin ne on sovittu. Voin luottaa siihen, että homma toimii silloinkin, kun en ole paikalla, kuvailee Jokela.

Hesburger Lempäälä Ideapark -ravintolassa on noin 150 asiakaspaikkaa ja parisenkymmentä työntekijää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?